Les aules d’estudi tornen a la biblioteca i la Federació Obrera

El servei d’aules d’estudi en època d’exàmens obre les seves portes fins el 30 de gener. Des de fa tres anys, la Federació Obrera s’habilita com espai d’estudi les tardes de dilluns a divendres, i la biblioteca obre alguns matins i les tardes dels caps de setmana.

El servei estarà disponible fins el 30 de gener // Ajuntament de Molins de Rei

El servei estarà disponible fins el 30 de gener // Ajuntament de Molins de Rei

Amb l’arribada dels exàmens universitaris del mes de gener, la regidoria de Joventut torna a habilitar la Federació Obrera i la biblioteca Pau Vila per que els estudiants puguin trobar un lloc amb el clima adequat per a l’estudi. Ja fa tres anys que l’equipament del carrer Verdaguer es manté obert, reforçant així l’horari de tardes entre setmana, quan l’activitat habitual de la biblioteca municipal dificulta la concentració.

L’aula d’estudi de la Federació Obrera funciona durant les tardes de dilluns a divendres de 16 a 22 hores. Les tardes dels caps de setmana i els matins dels dilluns, dimecres i divendres resta oberta la biblioteca, mantenint el mateix servei dels últims anys i deixant el matí del cap de setmana, dimarts i dijous sense cap espai habilitat per afrontar els exàmens. Els estudiants es veuen obligats a freqüentar altres equipaments de la comarca, com Sant Feliu de Llobregat, on la biblioteca sí que roman oberta al matí.

La retallada d’una hora en el servei de la nit de dissabte implantada fa dos anys a l’aula d’estudi de la biblioteca es manté. Així, l’horari que queda oberta és els dilluns, dimecres i divendres al matí de 9 a 14h, els dissabtes de 16 a 24 hores i els diumenges de 16 a 22 hores. A més, la biblioteca es pot utilitzar en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 15.15 a 20.15 hores i dissabtes de 9.30 h a 13.00 h. En els moments en els que la biblioteca estigui oberta exclusivament com aula d’estudi, els serveis habituals de préstec no estan disponibles.

Recomanacions personalitzades