L’atleta Francesc Muñoz aconsegueix la segona posició de la Lliga Championship

L’atleta del Club Atlètic ComeKM Molins Francesc Muñoz rebrà el proper 17 de gener el premi com a segon classificat de la categoria M60 de la Lliga Championship 2014. 

Francesc Muños en una de les competicions de 2014 // Come KM

Francesc Muñoz en una de les competicions de 2014 // Come KM

Francesc Muñoz Guirao, del Club Atlètic ComeKM Molins va tancar un gran 2014 amb dos podis en dues competicions diferents: la Lliga Championship i la Challenge 10K. A la categoria M60 de la lliga Championship, Muñoz va ser segon, només darrera de César Julia Picazo del C.A Can Mercader, en una competició de 49 jornades que va concloure l’últim dia de l’any 2014.

A la Challenge 10K, en la categoria VTMC de Barcelona, Francesc Muñoz va aconseguir un més que meritori tercer lloc, classificat només per darrera de César Julia i Adolf Dieste Mallen, que va lograr el primer lloc. Ambdues competicions són molt prestigioses en el món de l’atletisme català, ja que per assolir tant bons resultats s’ha de mantenir una gran regularitat durant tot l’any i mantenir bons temps en totes les curses que les conformen.

Recomanacions personalitzades