Foj supera 400 kilòmetres de perillós fesh fesh

La novena etapa ha tornat a ser complicada pel molinenc Xavi Foj, que ha aconseguit acabar-la salvant els obstacles. 

Xavi Foj superant una duna // Foj Motosport

Xavi Foj superant una duna // Foj Motorsport

L’equip Fojmotorsport Coopertires ha tornat a lluitar de valent per superar una etapa del Dakar. Després del dia de descans el Dakar ha portat als pilots una jornada complicada entre Iquique i Calama, amb només 88 km d’enllaç i 451 d’especial. D’aquests, gairebé 400 km han estat protagonitzats pel fesh fesh, així que l’etapa ha estat dura i perillosa.

“Al pujar una de les dunes ens hem trobat amb un cotxe atascat i hem hagut d’esperar a que sortís per seguir endavant”, ha explicat Foj després de l’etapa. Aquest fet ha produït que un bon grapat de camions avancés Foj i Nacho Santamaria, creant veritables “problemes de visibilitat” a la parella. Tot i el perill, han pogut arribar a meta sans i estalvis.

Recomanacions personalitzades