Xavi Foj afronta l’última setmana de Dakar amb certes possibilitats de guanyar a la seva categoria

Jornada de descans al nord de Xile on l’equip de Foj ha pogut reparar alguns dels problemes mecànics del cotxe per aguantar fins a Buenos Aires.

Foj en un tram d'aquest Dakar 2015 / Foj Motorsport

Foj en un tram d’aquest Dakar 2015 / Foj Motorsport

Xavi Foj, després de retallar diferències amb el líder de la categoria T3, ha aprofitat la jornada de descans per reparar i soldar els desperfectes del cotxe. “Hem tingut problemes mecànics des del primer dia, ens hem vist fora de carrera en varies ocasions però hem pogut arreglar els inconvenients de la millor manera possible”, ha declarat el molinenc durant la necessitada jornada de descans.

El trajecte no li està agradant del tot a Foj, a part dels problemes en el mecanisme del cotxe el pilot destaca la perillositat que tenen alguns trams extremadament estrets. Tot i la feina en reparar el vehicle, Foj creu que el cotxe no estarà al 100% per a l’última setmana de Dakar, la decisiva.“Hem fet molts esforços perquè el cotxe estigui en les millors condicions, no podrem còrrer massa però sí que ens hauria de permetre arribar a Buenos Aires”, ha remarcat el pilot. Tot i això, el molinenc es troba ben situat a la nova categoria creada aquest any, la T3, i manté opcions de victòria.

Recomanacions personalitzades