Xavi Foj retalla posicions abans de la jornada de descans

El molinenc Xavi Foj finalitza la vuitena etapa amb els mateixos problemes d’embragatge que el dia anterior però amb sensacions i resultats completament positius.

Xavi Foj en direcció al Salar d'Uyuni / Foj Motorsport

Xavi Foj en direcció al Salar d’Uyuni / Foj Motorsport

Tot i els problemes mecànics que estan perjudicant el pilot molinenc en les darreres etapes, Xavi Foj ha pogut retallar fins a vint posicions només amb la sortida i recuperar més de 50 minuts al líder de la categoria T3. El pilot ha considerat l’etapa com “maca, amb pistes en bon estat i un principi espectacular”. I tant que ho era: la zona de dunes eren continues pujades de sorra que culminaven amb la ja mítica baixada al campament d’Iquique.

El pilot aprofitarà la jornada de descans d’avui al nord de Xile per intentar reparar els problemes que li està donant el cotxe.“Hauríem de reconstruir el vehicle per tenir-lo en el millor estat possible per afrontar la setmana decisiva amb total garantia”, conclou l’experimentat molinenc.

Recomanacions personalitzades