Xavi Foj supera la setena etapa sense embragatge

L’equip Foj Motorsport va tornar a patir problemes mecànics una jornada més. Tot i això, van poder superar la jornada amb solvència. 

El cotxe de Xavi Foj, ple de fang, al final de l'etapa // Foj Motorsport

El cotxe de Xavi Foj, ple de fang, al final de l’etapa // Foj Motorsport

Una vegada més, Xavi Foj ha hagut de treballar de valent per superar l’etapa. La jornada número set ha començat amb un greu problema: la bomba de l’embragatge del Toyota del molinenc s’ha trencat. Ha estat impossible solucionar la situació així que ha hagut de completar gairebé la totalitat dels 321 km de l’especial sense embragatge. Una nova lliçó de pilotatge i de controlar els nervis.

Aquesta situació ha fet que Foj i Nacho Santamaría arrosseguessin un cert retard, el que ha significat haver de suportar el fang acumulat a les pistes. A més, les rodes s’han desinflat. Xavi Foj ha volgut destacar al final l’“extraordinària rebuda per part del públic de Bolívia des de que hem creuat la frontera”. “És molt reconfortant per tot l’esforç que s’ha fet”, ha assenyalat.

Al ser una etapa marató, els mecànics no han pogut preparar el vehicle per la següent etapa. Foj i Santamaria han hagut de treure tot el coneixement tècnic per deixar preparat el cotxe en les millors condicions possibles dins de les seves limitacions.

Recomanacions personalitzades