El CFS Molins 99 pateix per superar al cuer

CFS Molins 99 3-2 CE Alheña. Els homes de Jorge Rubio comencen l’any amb victòria. Una genialitat del jove Miquel Navarro, de només 16 anys, decideix el partit. 

Miquel Navarro en la jugada del gol de la victòria // David Guerrero

Miquel Navarro en la jugada del gol de la victòria // David Guerrero

El primer partit de l’any, després de les festes nadalenques, sol convertir-se en un partit perillós. Els jugadors no només arriben després dels lògics dies de descans on tothom comet algun excés, sinó que també porten setmanes sense experimentar la sensació d’estar en tensió competitiva. Això li va passar factura al Club Futbol Sala Molins 99 en la visita del cuer, el Club Esportiu Alheña de l’Hospitalet de Llobregat. L’equip de Jorge Rubio va sortir a la pista sense intensitat i no va solucionar el matx fins que es va posar les piles. 

L’Alheña no és el típic cuer que rep golejades setmana rere setmana i ho va deixar clar des del principi. Aprofitant que el CFS Molins 99 no estava còmode, es va posar per davant gràcies a una bona jugada individual del seu millor jugador, el capità Alfredo Araujo (0-1). La reacció molinenca es va fer esperar. L’equip visitant no creava perill però el Molins no era capaç d’obrir la seva defensa. Faltaven idees, rapidesa i eficàcia en l’execució. Jugadors com Àlex Sánchez Ajo, que sempre aporten un plus en atac, no van tenir el seu millor dia. Iván Rodríguez feia l’empat a 1 en una jugada individual resolta amb un xut de puntera amb la seva cama esquerra. Ho va celebrar amb un gest de ràbia. L’equip no ho estava passant bé.

Poc li va durar l’alegria al CFS Molins 99. Segons després, els de l’Hospitalet van fer l’1 a 2 gràcies a José Ruiz. A partir d’aquí el partit no va tenir control, amb un Molins anant-se a l’atac constantment, i millorant el joc mostrat durant els primers minuts. Abans d’arribar al descans, Dani Ramos va fer el 2 a 2 aprofitant un doble penal.

Defensa i porters, concentrats a la segona part // David Guerrero

Defensa i porters, concentrats a la segona part // David Guerrero

Víctor Sammartín abraça Miquel Navarro després del gol de la victòria // David Guerrero

Víctor Sammartín abraça Miquel Navarro després del gol de la victòria // David Guerrero

A la segona part els molinencs van demostrar ser superiors. No van fer el millor joc de la temporada però sí que van fer mèrits suficients com per no patir tant com ho van fer. Diverses ocasions molt clares de gol no van ser aprofitades. Miquel Navarro, juvenil de primer any de 16 anys, va agafar la pilota per canviar el partit. Trepitjant-la virtuosament en una mostra de qualitat es va desfer de dos rivals en una maniobra excelsa, màgica i preciosa. Després va trobar el camí de la porteria per fer el 3 a 2 amb un xut sec. Era el seu primer gol com a jugador del sènior i va servir per resoldre el partit i donar-li els tres punt al seu equip.

Durant els últims 10 minuts el CFS Molins 99 va tapar tots els espais amb l’Alheña jugant de 5. En alguna acció de contraatac es va poder posar més avantatge però l’electrònic no es va moure. Els molinencs sumaven tres punts més en un partit que demostra que no hi ha rival petit a Tercera Nacional.

Recomanacions personalitzades