Jornada calmada per a Xavi Foj

El molinenc ha superat sense problemes la sisena etapa del Dakar 2015.

Xavi Foj durant la sisena etapa del Dakar // Foj Motorsport

Xavi Foj durant la sisena etapa del Dakar // Foj Motorsport

La sisena etapa del Dakar 2015 ha estat una de les poques jornades on Xavi Foj i Nacho Santamaría han tingut certa calma. L’equip Foj Motorsport Coopertires ha superat els 392 km d’enllaç i els 255 km d’especial entre Antofagasta i Iquique sense problemes.

La primera part del recorregut ha estat marcada per una zona de fesh-fesh on, per evitar riscos, Foj s’ha hagut d’aturar en un parell d’ocasions. L’últim tram del recorregut ha portat al Toyota del molinenc entre les dunes. “Una de les últimes pujades s’ha resistit i hem hagut d’atacar-la tres vegades”, ha declarat Foj un cop superada l’etapa. “Sortint tan endarrerits, ens hem trobat el terreny destrossat pel pas dels camions”, ha lamentat.

Recomanacions personalitzades