106 molinencs s’autoinculpen pel 9N

Convocats per Molins de Rei per la Independència-ANC, un total de 106 persones decideixen autoinculpar-se en resposta a les querelles contra alguns membres del govern de la Generalitat per l’organització del procés participatiu del 9 de novembre.

L'alcalde, Joan Ramon Casals i la regidora Carme Madorell el dia de l'inici de la campanya // Molins de Rei per la Independència ANC

L’alcalde, Joan Ramon Casals i la regidora Carme Madorell el dia de l’inici de la campanya // Molins de Rei per la Independència ANC

106 molinencs han decidit autoinculpar-se en solidaritat amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, per la querella presentada arran de l’organització del procés participatiu sobre la independència de Catalunya del passat 9 de novembre.

Cridats per Molins de Rei per la Independència-Assemblea Nacional Catalana el passat 5 de gener, els molinencs que han pres aquesta decisió van anar presentant-se a l’Ajuntament de Molins de Rei per fer-la efectiva. Tot ells van signar un document on es declaren participants, organitzadors i partíceps de la consulta. Els documents d’autoinculpació seran presentats als jutjats de Sant Feliu de Llobregat per la seva tramitació.

Es tracta d’un gest reivindicatiu davant l’actitud de l’Estat Espanyol. La campanya ha donat el tret de sortida aquesta setmana i per sumar-s’hi només cal el DNI i omplir una butlleta que es pot imprimir al web de l’assemblea. Segons la delegació local de l’ANC, superar el centenar de molinencs autoinculpats es tracta “d’un èxit de convocatòria” tenint en compte que s’ha fet en dia laborable i vigília del dia de Reis. 17 dels 21 regidors de l’Ajuntament també van prendre aquesta iniciativa d’autoinculpar-se al ple municipal del passat mes de desembre.

Albert Rodríguez, nou coordinador de l’ANC

Després de l’entrada com a regidor per ERC de l’anterior coordinador de Molins per la Independència, Toni de la Flor, s’han convocat eleccions a l’ANC molinenca. Albert Rodríguez ha estat escollit per unanimitat com a nou coordinador. Josep Maria Pardo serà el nou Tresorer i Josep Miquel Hermoso assumeix la secretaria.

Recomanacions personalitzades