Xavi Foj comença el seu 25è Dakar

El molinenc, que enguany ha canviat de categoria, supera sense problemes la primera etapa del Dakar. 

Xavi Foj en acció durant la primera etapa del Dakar // Foj Motosport

Xavi Foj en acció durant la primera etapa del Dakar // Foj Motosport

Per 25è any consecutiu, un molinenc participarà en el ral·li més dur del món, el Dakar. Xavi Foj ja ha començat la seva participació en aquesta cursa de resistència, superant la primera etapa sense problemes. Després de 663 km amb una especial de 170 entre Buenos Aires i Villa Carlos Paz, a l’Argentina, Foj ha acabat en la posició número 58, a 24 minuts i 58 segons del primer classificat.

Segons el pilot de l’equip Fojmotorsport Coopertires ha estat una etapa “amb molta pols” que feia “impossible avançar”. “Hem anat ràpids però sense arriscar”, ha assegurat el molinenc al arribar al final de l’etapa. Tot i això, Foj considera “positiva” aquesta presa de contacte amb un Dakar que no trigarà en presentar jornades més exigents.

El pilot molinenc, que era un habitual de la categoria T2 on ha aconseguit diverses victòries, participa aquesta vegada a la categoria T3, destinada a prototips amb certes variacions. L’objectiu que s’ha marcat és acabar entre els 20 primers de la general. Per tractar d’aconseguir-ho, tornarà a comptar amb Nacho Santamaría com a copilot.

Recomanacions personalitzades