El Club Gimnàs Molins de Rei participa al 6è Osonagym

Les gimnastes molinenques van encarar aquesta competició amistosa com una preparació per la primera competició oficial que es farà a principis de gener. 

Membres del Club Gimnàs Molins de Rei // Club Gimàs

Membres del Club Gimnàs Molins de Rei // Club Gimàs

El Club Gimnàs Molins de Rei va participar durant el passat mes de desembre a la sisena edició del Trofeu Osonagym. Les joves esportistes molinenques van encarar aquesta competició de caire amistós com una preparació pel primer torneig oficial, que arribarà a principis del mes de gener.

Entre les 28 membres del club molinenc que van participar, van destacar Fiona Serra i Irene Neiro, que van aconseguir dues medalles per al club. Des del club es destaca el “bon nivell” en les 12 categories on es va competir i afirmen que es va poder veure “l’esforç en els entrenaments” de totes les joves esportistes.

Recomanacions personalitzades