Disminueix la quantitat d’aliments repartits per Càritas

Disminueix en més de 1.000 kg la quantitat d’aliments repartits per Càritas durant la seva campanya de Nadal. Baixa la xifra de quilos recollits però augmenta el número de famílies ajudades.

Els lots s'han repartit des de l'església de Sant Miquel // Parròquia de Molins de Rei

Imatge dels lots repartits l’any anterior // Parròquia de Molins de Rei

La campanya de recollida d’aliments de Càritas ha recollit 2.197 quilos d’aliments durant la campanya de Nadal. Això significa una disminució de 1.043 kg respecte l’any passat, quan es van repartir 3.240 quilos entre els més necessitats.

Tot i repartir una quantitat considerablement inferior d’aliment, aquest Nadal s’ha arribat a més famílies que mai. Concretament, s’ha passat d’ajudar a 77 famílies per les 70 de l’any passat. Això indica que cada vegada més persones es veuen obligades a demanar l’ajuda de Càritas i aquesta ha de repartir menys aliments entre més famílies per donar resposta a la situació actual.

Els més de 2.000 kg d’aliments recaptats estan valorats en 6.011 euros, segons ha informat la parròquia de Sant Miquel. Diferents voluntaris, entitats i empreses com Alimentació El Portal, Autoservei Pons, Carnisseria Sadurní, Forn de Pa Molins, Paballsa, Pastisseria Cardona, Institut Bernat el Ferrer, AMPA Llar d’infants El Molí, Club Natació Molins de Rei, Col·legi ManyanetEsplai MIB i els Matossers de Molins de Rei han col·laborat de forma altruista en aquesta recollida.

Recomanacions personalitzades