El millor waterpolo de base es reuneix a Molins de Rei amb la Christmas Cup

Intens cap de setmana de waterpolo a la Piscina Municipal amb la disputa de la Open Turbo Christmas Cup. Els equips benjamí i aleví del CN Molins de Rei competeixen contra rivals de prestigi. 

Imatge d'un dels partits de la Christmas Cup // CN Molins

Imatge d’un dels partits de la Christmas Cup // CN Molins

El Club Natació Molins de Rei ha organitzat aquest cap de setmana la quarta edició de la Open Turbo Christmas Cup de waterpolo de base. Aquesta competició s’ha disputat simultaneament en categoria benjamí i aleví a la piscina molinenca i a la del CN Sabadell.

A Molins de Rei s’ha portat a terme la competició dels més petits, els benjamins. Més de 300 esportistes han disputat un total de 75 partits en 4 camps de joc simultanis. El benjamí A, entrenat per Dani Pajuelo, ha aconseguit la vuitena posició després de classificar-se segon a la fase de grups. Per la seva banda, l’equip B de David Alled, amb joves que només porten tres mesos practicant waterpolo, han viscut una experiència que recordaran millorant el seu joc partit a partit. Han format part d’aquest torneig 25 equips catalans i un aragonès.

En setena posició ha acabat l’equip aleví de Carlos Fernández, que ha competit contra 28 equips de Catalunya, Euskadi, Madrid, Aragó, Illes Balears, País Valencià i França a les instal·lacions del CN Sabadell. Els molinencs han caigut a quarts de final contra un dels equips més poderosos del waterpolo estatal, l’Atlètic Barceloneta, per 4 a 2. En el partit per la setena plaça han superat al CN Terrassa per 3 a 7.