Baixa el preu de la primera hora d’aparcament a la plaça del Mercat

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa que gestiona el pàrquing soterrat de la plaça del Mercat per rebaixar el preu de la primera hora d’aparcament de 2,30 a 1,75 euros. L’objectiu és fomentar el comerç local del Centre Vila i augmentar el seu ús.

El Mercat Municipal una tarda de desembre // Jose Polio

El Mercat Municipal una tarda de desembre // Jose Polio

L’Ajuntament de Molins de Rei, Aparcamientos Saba, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BotMol) han arribat a un acord per rebaixar el preu de la primera hora d’aparcament al pàrquing soterrat de la plaça del Mercat. A partir d’ara, la primera hora passa de costar 2,30 euros a tenir un preu de 1,75, reduint-se el cost en 55 cèntims. Aquesta mesura té com a objectiu la dinamització del comerç local de la zona.

El regidor de Comerç, Joaquim Martí (CiU), considera que el preu que s’ofereix ara és “molt atractiu pels veïns d’altres localitats que venen a fer les seves compres a la vila”. La regidora de Mobilitat, Anna Cantudo (PSC), afirma que l’aparcament soterrat està situat en un “lloc estratègic” i que s’han de donar “les màximes facilitats perquè la gent l’utilitzi”. Aquesta zona d’estacionament té una capacitat de 214 places.

Recomanacions personalitzades