La PAH Molins de Rei assenyala els bancs amb llufes gegants

Amb motiu del dia dels Sants Innocents, la PAH Molins de Rei ha enganxat llufes gegants a totes les entitats bancàries del municipi. La intenció és assenyalar els bancs com els responsables de les dificultats de molts ciutadans per tenir un habitatge digne.

Llufa gegant situada a la seu de Catalunya Caixa // PAH Molins de Rei

Llufa gegant situada a la seu de Catalunya Caixa // PAH Molins de Rei

Nova acció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Molins de Rei. Amb motiu del dia dels Sants Innocents, el 28 de desembre, les entitats bancàries de Molins de Rei s’han despertat amb grans llufes blanques situades a la seva entrada.

Les portes o finestres de totes les seus dels bancs han estat marcades amb grans ninots de paper veritablement visibles. D’aquesta manera, des de la PAH s’assenyala els bancs, una vegada més, com a grans responsables de les dificultats de molts per accedir a un dret universal com és l’habitatge digne. El dia escollit, els Sants Innocents, és una ironia respecte a la innocència de les entitats bancàries.

Aquesta campanya, sorgida des de la PAH de Lleó, ha estat seguida per moltes plataformes d’arreu. A Molins de Rei s’ha portat a terme durant les últimes hores de dissabte 27. D’aquesta manera, tots els bancs de Molins de Rei han lluït un ninot de paper ben gran durant el diumenge 28.

Recomanacions personalitzades