Lucas Silvano serà el Secretari General de Podemos Molins de Rei

Lucas Silvano és l’únic candidat a Secretari General de Podemos Molins de Rei. El cercle té “total confiança” en ell per assumir el lideratge de la nova formació política que es presentarà a les properes eleccions municipals com agrupació d’electors. 

D'esquerra a dreta: Lucas Silvano, Ruth Castro i Alejandro Pérez // Jose Polo

Lucas Silvano intervé en una assemblea de Podemos Molins // Jose Polo

Entre el 26 i el 30 de desembre Podemos Molins de Rei escull Secretari General i integrants del Consell Ciutadà, òrgan que vehicula l’acció política del cercle. Només s’ha presentat una candidatura a Secretari General i, per tant, Lucas Silvano assumirà el lideratge del cercle molinenc.

Lucas Silvano és Graduat en Ciències Ambientals i té un màster de Ciutadania i Drets Humans per la UB. Va ser un dels impulsors de Dempeus Molins!, una entitat que va portar un interessant cicle de conferències a Molins de Rei, amb la presència d’Arcadi Oliveres, la PAH Sabadell o la monja Teresa Forcades, entre altres. El jove també ha estat integrat en diverses entitats de Molins de Rei, com l’Espai Autogestionat Mallolis o Molins en Lluita.

En el seu document polític, consensuat amb la totalitat del cercle, s’indica que l’objectiu primer de Podemos Molins de Rei és ajudar a construir una “candidatura ciutadana que agrupi a tots els veïns i veïnes disposades a treballar per un canvi social i polític en el nostre municipi”. Segons ells, el futur de Molins de Rei passa per “constituir un espai que permeti articular la majoria social de canvi en una majoria política”. Podemos intentarà aconseguir aquest objectiu articulant una agrupació d’electors que es presenti a les properes eleccions municipals. De moment, han descartat confluir amb formacions polítiques tradicionals.

Pel que fa al Consell Ciutadà, els candidats que s’han presentat són Ana Maria Aroca, Miguel Bautista, Albert Ferrer, Teresa Polo, Susana Sánchez i Ivan Torres. Tots ells són veïns de Molins de Rei i membres actius del cercle de Podem.

Recomanacions personalitzades