El Molins de Rei CF prepara el cinquè campus de Nadal

L’entitat molinenca organitza, un Nadal més, el campus de tecnificació de futbol. La coordinació està feta per un entrenador de Nacional. 

El capità del primer equip, Andreu Margarit, és un dels entrenadors del campus // Jose Polo

El capità del primer equip, Andreu Margarit, és un dels entrenadors del campus // Jose Polo

Per cinquè any consecutiu el Molins de Rei Club de Futbol organitza el seu Campus de Nadal amb “la il·lusió de seguir millorant dia a dia” i per fer possible que tots aquells nens i nenes que vulguin puguin “gaudir del futbol, relacionar-se amb amics i fer noves amistats” en aquestes dates assenyalades.

L’activitat començarà el dilluns 29 i es durà a terme dimarts 30, dimecres 31, divendres 2 i dilluns 5 de gener. Està adreçat a nens i nenes nascuts des de l’any 2001 fins a l’any 2010. Tota la informació necessària per apuntar-se està disponible al web de l’entitat.

Els objectius del campus són “iniciar i tecnificar els fonaments tècnics i tàctics del joc, gaudir de les diferents activitats lúdiques, desenvolupar hàbits d’higiene i nutrició i aprendre els valors del futbol i de l’esport en general”. La coordinació del campus és portada a terme per un entrenador de Nacional. Tots els monitors  que participen en el campus són titulats per la Federació Catalana de Futbol, tenint, per tant, una titulació acadèmica corresponent al títol d’entrenador, llicenciats en Ciències de l’activitat física. Ells seran els encarregats de dirigir les sessions pràctiques.

Els nens i nenes estaran organitzats per anys de naixement. Cada grup estarà format aproximadament per uns 12 nens o nenes, podent arribar a 15. Cada grup disposarà d’un entrenador personalitzat.