El femení del Molins de Rei CF punxa en un partit gèlid

Molins de Rei CF 0-0 Pubilla Casas. Les noies entrenades per Carlos Tregón es veuen sense idees davant la sòlida defensa de les de l’Hospitalet. Les molinenques tanquen l’any a un punt del líder, el Camp Clar. 

El Molins de Rei CF va ensopegar // Jose Polo

El Molins de Rei CF va ensopegar // Jose Polo

L’àrbitre va punxar camí de Molins de Rei i el partit va començar amb un quart d’hora de retard. Era la premonició del que passaria després, amb la punxada del Molins de Rei CF a casa contra el cinquè classificat de la categoria.

Les jugadores, després de l’escalfament, van quedar-se fredes esperant el col·legiat i així van sortir al camp, congelades. El joc no tenia ritme ni intensitat. Només un equip proposava, el Molins de Rei CF, però no tenia el dia. El Pubilla Casas es trobava còmode esperant en camp propi, oblidant que al futbol es juga amb dues porteries.

Les de l’Hospitalet són la defensa menys golejada de la lliga i, realment, van saber organitzar-se per aturar l’atac molinenc. Només una pilota al pal de Marta Millán va poder trencar el gel a la primera part, que es va anar consumint sense ocasions de cert perill. Júlia Torregrosa no trobava la manera d’endollar-se al partit i Helena Siles es va veure superada en tot moment per la seva lateral, Carolina Oliveros, que va ser la millor del matx.

El Molins va sortir amb intenció després del descans. Però el Pubilla Casas deixava tant poc espai que era gairebé impossible. Només un detall de qualitat podia trencar la teranyina de les noies d’Oscar Cobacho. Combinant, com li agrada al Molins, no era factible.

Durant l’últim quart d’hora de partit el Molins va crear perill. Primer Cristina Monge va sorprendre amb un gran xut des de 30 metres que va obligar a estirar-se a Marta Vilallonga. Després Jessica López tornava a generar perill amb un gran remat de cap a la sortida d’un corner. I a les acaballes del partit Siles va marcar-se una de les seves clàssiques diagonals però no va estar encertada en el xut.

0 a 0 de manual per acabar el 2014. El Molins va portar la iniciativa en tot moment però no va saber crear perill real davant d’un conjunt visitant que es conformava amb l’empat que va aconseguir.

Els dos equips en el moment de sortir al Josep Raich // Jose Polo

Els dos equips en el moment de sortir al Josep Raich // Jose Polo

[Entrevista] Carlos Tregón: “Perdre dos punts a casa no és bo”

A només 1 punt de l’ascens

A falta de dos partits per acabar la primera volta, cinc equips mantenen certes opcions d’aconseguir el títol de lliga i l’única plaça d’ascens directe a Preferent: Camp Clar (27 punts), Molins de Rei CF (26 punts), Sant Vicenç (25 punts), Atlètic Vilafranca (23 punts) i Pubilla Casas (21 punts).

Els tres primers d’aquest grup són els equips més potents de la lliga. Les de Tarragona, líders, porten un bagatge ofensiu envejable. Sumen 43 gols (3,9 per partit) i són l’atac més perillós de Primera Catalana. A més, tenen algunes jugadores amb capacitat de resoldre partits per qualitat individual.

El Molins s’ha refet bé de la lesió d’una de les seves jugadores amb més potencial, Blanca Coscolín, que s’ha trencat els creuats. L’ex del Barça portava 7 gols en 5 partits en el moment de la seva lesió. L’èxit de l’equip de Carlos Tregón, depèn, sobretot, de la capacitat d’evitar ensopegades innecessàries. En el cos a cos contra els rivals directes no tenen les de perdre.

En cas de no guanyar la lliga, és molt important quedar en segona posició. D’aquesta manera tindrien preferència per pujar a Preferent si algun equip de categories superiors es desfés, fet que passa sovint en el futbol femení.

Recomanacions personalitzades