Sarramangu estrena la nova temporada del Músiques Invisibles

Torna el cicle que dóna veu a les iniciatives musicals poc conegudes, el Músiques Invisibles. El pop de Sarramangu estrena una temporada on la música arribarà en un nou horari: els dissabtes al migdia, a l’hora del vermut. 

Dos nens escolten atentament la veu de Pep Fernández // Jose Polo

Dos nens escolten atentament la veu de Pep Fernández // Jose Polo

El Músiques Invisibles, el cicle organitzat per l’Ateneu Mulei amb l’objectiu de donar a conèixer noves veus del panorama musical català, evoluciona. La nova temporada es durà a terme en el local d’aquesta entitat i tindrà un nou horari: els dissabtes al migdia, a l’hora del vermut. Així doncs, un dissabte al mes la música en directe serà la protagonista al Mulei.

El primer concert va ser del grup pop Sarramangu, format per Víctor Sánchez (veu i guitarra), Pep Fernández (veu i guitarra), Roger B.Martín (veu i bateria) i Gerard Capdevila (baix). L’ambient era distès, i el local estava ple, amb gent que escoltava atentament la música i altres que, simplement, feien el vermut amb la música de fons.

Sarramangu va mostrar el seu repertori, amb cançons pròpies i versions de grups com els Beatles o Pink Floid traduïdes, amb enginy, al català.