Arriba una nova edició dels Premis Ràdio Molins de Rei

L’emissora municipal tornarà a premiar personalitats destacades de Molins de Rei en diferents àmbits. També comença la votació per escollir el Molinenc/a d’Honor, que enguany es podrà fer per internet i telefònicament. 

Oriol Romeu, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Oriol Romeu, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Ràdio Molins de Rei, l’emissora municipal, endega una nova edició dels seus premis, creats per reconèixer la tasca d’aquells molinencs que han destacat en els àmbits de cultura, comerç, innovació, esports, solidaritat i educació. Aquests sis premis, escollits per un jurat independent en cada categoria, s’entregaran en una gala el proper 16 de gener conjuntament amb altres dos guardons: el Premi Comunicació Miquel Armengol, escollit pel personal de la ràdio, i el Premi Molinenc/a d’Honor, escollit per votació popular.

Els jurats de les diferents categories han presentat el seu candidat a molinenc d’honor. Les persones que opten a aquest reconeixement enguany són Jordi Romeu, històric regidor de l’Ajuntament per Esquerra Nacionalista de Molins de Rei, Vicenç Fernández, president durant 12 anys de l’Associació de Veïns del barri del Canal, Joan Clos, molinenc vinculat al món de la cooperació i autor del llibre L’esperança de viure, Sílvia Bel, actriu amb un paper rellevant en la commemoració del Tricentenari, Josep Monfort, president de l’Associació Amics del Museu des del 2005 i Ana Maria Margarit, mestre durant 45 anys primer a l’escola Estel i després a la Llar d’Infants el Rodó.

Monfort, Romeu, Clos, Margarit i Fernández a primera fila de la roda de premsa // Jose Polo

Monfort, Romeu, Clos, Margarit i Fernández a primera fila de la roda de premsa // Jose Polo

Votacions per internet i per telèfon

Els premis de la ràdio, que mouen un pressupost aproximat de 8.000 euros tot i no tenir una dotació econòmica per als guanyadors, combinaran aquest any les votacions per internet i via telèfon per escollir el Premi Molinenc/a d’Honor. “Anem fent petits canvis en l’estructura dels premis per tal d’anar-los millorant sempre”, ha explicat Oriol Romeu, cap de Programes de l’emissora, durant la roda de premsa de presentació d’aquesta iniciativa. L’any passat es va començar a fer exclusivament per internet i, davant de les peticions d’alguns oients, es va decidir obrir també la via telefònica. Ara s’incorpora amb normalitat aquell canvi d’última hora. Tothom que vulgui ja pot votar a través d’aquests dos canals.

A la roda de premsa hi han assistit gairebé tots els aspirants a Molinenc/a d’Honor, mostrant el seu agraïment pel fet de ser nominats. L’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), ha tingut unes paraules de reconeixement per tots els candidats i ha indicat que aquests premis són “una mostra més del dinamisme que té Molins de Rei”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha tingut un record per l’exdirector de l’emissora, Miquel Armengol, afirmant que els premis són “el millor homenatge” a l’històric comunicador.

 • Chiquito de la Vila

  Molt alegres no se’ls veu, a la fotografia…! En fi! Algun d’ells està pràcticament dormit!

 • dclosa

  Esperemos que per escollir el Molinenc/a d’Honor d’enguany, que es podrà fer per internet i telefónicament, funcione con mayor transparencia y sin los pucherazos de siempre, como lo ha venido haciendo sistemáticamente ante nuestras nuestras propias narices desde que se estableció este sistema de votación por Internet, y sin que nadie (ni ningún periodista digital) se quejase. Al final todo eran excusas de cocodrilo, sin admitir responsabilidad alguna. , ¿Cuantos ciudadanos de a pié de Molins de Rei se
  enteran de la existencia de estos eventos? , ¿Cuantos oyentes/as de RMdR de cuya muestra se puede ver un viernes por la tarde, tienen Internet en su movil o ADSL en su domicilio?.
  En orden a la tan voceada transparencia política, y con el fin de evitar tanta endogamia local, convendría conocer la composición de los miembros de cada uno de los jurados, per reconèixer la tasca d’aquells molinencs que han destacat en cultura, comerç, innovació, esports, solidaritat i educación
  En plena crisis económica, destinar un pressupost de 8.000 euros (1,32 millones Ptas) directamente en vena de nuestros impuestos, para puro lucimiento y ostentación de funcionarios empleados en la radio y algunos políticos locales, me parece un verdadero derroche. Mejor la alternativa de ICV que dejo dormir el evento.

  • crubio

   Y los 8.000 irán a parar a alguno de los suyos, como los 3.000 de la CUP que fueron a parar los pastorets, los mayores innovadores de la vila. Ya lo dices tu, endogamia local, se van a la cama unos con otros.

   • pastorets

    Pastorets rebran 1200 euros, d’un concurs, i tant de bó se’n fèssin més.

 • crubio

  Sempre la mateixa gent a les mateixes fotos, tipo: innauguració d’exposició mengano, lliurament de premis fulano, xerrada de l’associació sotano.

  “Postureo” de la vila.

 • Araceli

  Dormits no ho sé, però, que no es de plaer estar a primera fila i veure els selfies del Paz amb el seu mòbil 4G. Els hi agrada més sortir a la TV Molins i a la ràdio que fer obres socials NO CAIXA.

 • Pingback: Anna Maria Margarit, Dani Andreu, Francisco Bellido i Estel Solé reben els premis Ràdio Molins de Rei | Viu Molins de Rei()