Creu Roja, Càritas i les ajudes al lloguer rebran la retribució del premi Compromís Democràtic

El Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica destinarà els 4.000 euros del premi Compromís Democràtic a Creu Roja, Càritas i als ajuts al lloguer de l’Ajuntament.

L’últim plenari del Consell de Seguiment de la Crisi va decidir destinar els 4.000 euros del premi Compromís Democràtic a fins socials, reforçant diverses de les seves prioritats d’acció des de la seva creació. Concretament, el Punt d’Atenció a les Famílies de la Creu Roja rebrà un total de 1.500 euros, els ajuts d’emergència de Càritas 1.500 euros més i els ajuts al lloguer d’habitatges que ofereix l’Ajuntament rebran 1.000 euros d’ajuda.

Aquest repartiment va ser consensuat després d’un debat entre alguns dels col·lectius que formen part de l’òrgan que reuneix diferents agents socials, econòmics i polítics per tal de lluitar contra la crisi en clau local.

El Consell de Seguiment de la Crisi va rebre aquest premi al passat mes de setembre, atorgat pel Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. Recentment, el Consell de Seguiment de la Crisis ha estat premiat amb un altre guardó, l’Alfons Ortuño.

Recomanacions personalitzades