L’AEM organitza un concurs per escollir el cartell de la Milla de la Candelera

El cartell de la Milla de la Candelera serà escollit en un concurs adreçat als infants de Molins de Rei. L’organització té una previsió de 400 persones per a l’esdeveniment. 

Pedro López i Roger Pascual liderant la cursa // AEM

Imatge de la Milla de l’any passat // AEM

Per primera vegada, la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei escollirà el cartell de la prova atlètica que organitza any rera any, la Milla de la Candelera, a través d’un concurs de dibuix. Ha estat adreçat als joves des de tercer fins a sisè de primària. La iniciativa s’ha promogut a les escoles del municipi per tal de promoure la seva participació.

“Fem un concurs com una forma més d’intentar apropar-nos als més joves”, diu Sergi Soler, coordinador de l’AEMLes propostes de cartell s’han entregat entre el 2 i el 9 de desembre i un jurat format per fotògrafs, dissenyadors, dibuixants i membres del club seran els encarregats de determinar-ne el guanyador. Tots els cartells del concurs es podran veure a l’estand de la secció d’atletisme de la Fira de la Candelera.

400 atletes

La Milla de la Candelera arribarà el proper 18 de gener al matí i, segons diu Soler, s’espera la participació de “400 persones aproximadament”. D’aquestes, la meitat seran competidors de categories inferiors, un centenar de participants federats i un altre centenar de persones que participaran a la cursa Open, oberta a tothom. Per primera vegada, hi haurà cronometratge electrònic.

Recomanacions personalitzades