El Molins de Rei CF es ratifica en la seva condició d’aspirant al títol

Molins de Rei CF 2-1 Ciutat Cooperativa CF. Tercera victòria consecutiva dels de Joan Garcia en un matí assolellat marcat per una jornada de La Marató més que positiva. 

Agudo lluita una pilota contra el defensor rival // Jose Polo

Agudo lluita una pilota contra el defensor rival // Jose Polo

Bon ambient al Municipal Josep Raich en el partit ajornat a causa de la Festa Major de Molins de Rei. El Ciutat Cooperativa de Sant Boi afrontava el desplaçament al camp molinenc després d’haver guanyat per 0 a 1 al Municipal Ricard Ginebreda, la setmana passada, contra l’Atlètic Incresa. L’equip entrenat per David Mustieles és reconegut com un conjunt treballat tàcticament i no li va posar les coses fàcils als molinencs.

Els dos equips es van mostrar respecte mutu durant els primers deu minuts de joc fins que el Molins de Rei CF va desfer la igualada. Ho va fer mitjançant una bona canonada amb l’esquerra -la seva cama menys hàbil- de Quim Oyón, aprofitant una segona jugada a la frontal de l’àrea. Oyón, un dels pocs fitxatges de l’equip aquest estiu, continua rendint a un nivell molt alt. Va destacar amb un gran treball defensiu però també es va mostrar actiu en la producció ofensiva de l’equip més enllà del gol.

L’1 a 0 va actuar com a punt d’inflexió en el matx i va servir per obligar els visitants a posar una marxa de més al seu joc. La Cooperativa buscava amb insistència els seus atacants, a vegades jugant la pilota i unes altres rifant-la, però un Andreu Margarit incommensurable no va permetre que els rivals arribessin a l’àrea molinenca. El capità acumula diversos partits amb un rendiment molt alt i en aquesta ocasió no va ser una excepció.

Els molinencs celebren el gol de la victòria // Jose Polo

Els molinencs celebren el gol de la victòria // Jose Polo

El Molins de Rei CF no aconseguia un control real en el centre del camp i els visitants van acabar igualant el partit abans dels quaranta minuts de partit. L’equip santboià va aprofitar una pilota a la frontal de l’àrea per rematar-la i posar les taules al marcador (1-1). El partit va arribar al descans i els aficionats van poder fer un entrepà i un refresc a la carpa que hi havia a l’estadi amb motiu del torneig en col·laboració amb la Marató de TV3.

Àlex Agudo preparant-se per marcar el gol de la victòria // Jose Polo

Àlex Agudo preparant-se per marcar el gol de la victòria // Jose Polo

A la segona meitat els molinencs es van exigir més i l’equip es va anar a l’atac. El Molins de Rei CF, però, trobava dificultats alhora de trobar profunditat en el joc. Els seus homes de referència ofensiva com Àlex Agudo -que dijous no va entrenar per molèsties físiques- o Carles Capella, no van tenir un partit excels, lluny del nivell que poden oferir. Garcia va moure fitxa i va retirar un Méndez esgotat per Jordi Sánchez i Nélson Nicola va suplir un Jordi Ganduixer poc participatiu. També va acabar marxant Chufo -que acumula bones actuacions en les darreres jornades- per un Arnau Carrió que va buscar el desequilibri per banda en tot moment.

Amb un Molins de Rei CF llançat a l’atac, la perseverança local va acabar provocant el penal que va decidir el partit. Unes mans clares dins de l’àrea van donar la possibilitat a els molinencs de posar-se per davant. Alex Agudo no va desaprofitar l’ocasió i va fer el definitiu 2 a 1 al enganyar el porter. Els locals van defensar el resultat en els últims deu minuts. Ian Pérez va entrar per Agudo en els minuts finals i el xiulet de l’àrbitre va suposar la tercera victòria consecutiva del conjunt de Joan Garcia. L’equip ha retrobat la bona dinàmica de joc i resultats.

Escolta l’entrevista a l’entrenador Joan Garcia

Recomanacions personalitzades