El CN Molins de Rei reconeix als seus socis més fidels

L’entitat molinenca ha fet entrega d’insígnies als socis que han estat vinculats al club durant 25 anys de forma ininterrompuda. 28 persones aconsegueixen aquest reconeixement. 

Les autoritats amb els socis premiats // CN Molins

Les autoritats amb els socis premiats // CN Molins

El Club Natació Molins de Rei va reunir a socis que porten 25 anys vinculats al club de forma ininterrompuda per tal de fer-lis un reconeixement. El president de l’entitat, Jaume Mas, va ser l’encarregat de donar les insígnies a aquests fidels socis en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Ramon Casals. A l’acte, que es va realitzar al Poliesportiu Municipal, van assistir-hi també alguns familiars dels socis premiats. Un total de 28 persones han rebut la insígnia.