Taka, un japonès al Josep Raich

Takashi Yoshizumi, conegut com a Taka, ha fitxat aquesta temporada pel Molins de Rei CF. El japonès, que pot jugar de central o de lateral, també vol fer el curs d’entrenador abans de tornar al seu país. 

Taka, abans de començar el partit contra el Corbera del passat mes de novembre // Jose Polo

Taka, abans de començar un partit // Jose Polo

Fa uns anys semblaria impossible però el Molins de Rei Club de Futbol té un japonès a les seves files. Takashi Yoshizumi va arribar a Barcelona fa vuit mesos i, mentre intenta aprendre l’idioma a marxes forçades per fer el curs d’entrenador, s’ha posat a les ordres de Joan Garcia.

Taka, com és conegut entre els seus companys, ja s’ha guanyat el respecte vestidor molinenc gràcies a la seva disciplina i a la seva simpatia. Afable, tot i que una mica espantant per les càmeres, rep als periodistes de Viu Molins de Rei amb por de no saber-se explicar bé en castellà. És capaç de superar-ho per comparar Japó i el seu futbol amb el nostre.

Recomanacions personalitzades