El Llobregat, ple a vessar al seu pas per Molins de Rei

La pluja que ha caigut durant les últimes hores sobre Molins de Rei i tota la comarca ha fet que el riu Llobregat anés al límit de la seva capacitat durant tot el diumenge. L’aigua aquest cop no ha provocat danys materials ni ha deixat incidències importants.

Sense incidències importants

Molins de Rei ha superat aquesta vegada el temporal meteorològic sense inundacions ni problemes importants. Certament, ha plogut molt menys que en el mes de setembre, quan es va inundar bona part del Centre Vila. Aquella vegada, en només un dia, es van superar els 80 litres per metre cúbic i ara, en sis dies, no s’han arribat als 90.

Només s’han registrat alguns problemes a carrers com Sant Antoni Maria Claret, que s’ha hagut de tancar durant unes hores, i al pont de la Mariona, que s’ha col·lapsat. D’altra banda, el vial de davant de l’hotel Ibis del barri de la Granja també s’ha inundat i, per possible desbordament, també s’han tancat els accessos al riu Llobregat.

Recomanacions personalitzades