El Club Halterofília Molins de Rei guanya el Campionat de Catalunya de clubs

L’halterofília de Molins de Rei reafirma el seu domini a nivell català. Marcos Ruiz, Noelia Caballero i David Soria, premiats per la seva temporada.

L'equip molinenc després d'aconseguir els premis // CH Molins de Rei

L’equip molinenc després d’aconseguir els premis // CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei torna a demostrar el seu domini a nivell català. Els molinencs s’han proclamat campions de Catalunya per clubs en categoria masculina absoluta i subcampions de Catalunya en categoria femenina absoluta. Es revalida d’aquesta manera el títol aconseguit l’any passat.

A més del títol per equips, algunes individualitats molinenques també han tingut el seu reconeixement. Marcos Ruíz ha estat premiat com a millor aixecador del 2014. Ruiz ha aconseguit la classificació per al Campionat d’Europa d’Halterofília, on ha aconseguit la desena posició posició de la seva categoria. També s’ha pujat al podi del Campionat d’Espanya absolut i ha estat campió d’Espanya júnior. Ha estat, sense cap mena de dubte, la seva millor temporada fins al moment, fet que també l’ha fet emportar-se el premi al millor esportista masculí de Molins de Rei de l’any 2014 en els guardons que entrega l’Ajuntament del municipi.

Per la seva banda, Noelia Caballero, ha estat considerada la millor aixecadora catalana del 2014. La promesa de l’halterofília catalana ha participat aquest any a l’Europeu d’Halterofília, ha estat campionat d’Espanya sub 15 i també ha pujat al podi del Campionat d’Espanya absolut. Per últim, l’entrenador molinenc David Soria ha estat reconegut com a millor entrenador de la temporada.

Recomanacions personalitzades