El Molins de Rei CF femení goleja sota pluja

Molins de Rei CF 4-0 Riudoms. Les noies de Carlos Tregón guanyen còmodament al Riudoms i es col·loquen líders provisionals de Primera Catalana.

Helena Siles va fer el gol del partit // Jose Polo

Helena Siles va fer el gol del partit // Jose Polo

Plovia intensament sobre el Municipal Josep Raich al principi de la visita del Riudoms al femení del Molins de Rei Club de Futbol. Les molinenques, que després d’aquesta victòria es van col·locar líders provisionals de Primera Catalana, eren les clares favorites. Però la pluja sempre pot fer que les circumstàncies del joc siguin molt diferents de les previstes i, de fet, durant els primers minuts no va ser un partit fàcil.

En un terreny de joc on, a poc a poc, anaven apareixent bassals d’aigua, normalment dos factors agafen una importància primordial: el físic i la intel·ligència. El físic perquè en un camp pesat i on és difícil destacar tècnicament aquests tipus d’atributs solen guanyar importància i la intel·ligència perquè l’equip que aconsegueix adaptar-se més ràpidament a les circumstàncies té molt a guanyar.

Les noies de Carlos Tregón intentaven tocar la pilota amb tres davanteres, dues molt obertes a les bandes. Però les passades no arribaven i en moltes ocasions l’esfèric es frenava sobre una gespa xopa. Fent un gran desplegament físic, el Riudoms estava ben col·locat al seu camp i, sense complicar-se, buscava pilotes llargues cap a les seves davanteres, sempre ben resoltes per la defensa molinenca. El resultat de tot plegat va ser una primera mitja hora de joc ensopida, on els dos equips miraven d’aclimatar-se als factors mediambientals i no es generaven ocasions de gol.

Sobre el minut 36 el Molins va obrir la llauna i va solucionar el matx. En una jugada per la banda dreta on van aconseguir guanyar-li l’esquena a la defensa, Júlia Torregrosa va rebre la pilota a l’interior de l’àrea per fer el 1 a 0. Tres minuts després arribaria un altre gol. En aquest cas Helena Siles va marcar-se una diagonal d’esquerra a dreta per buscar l’escaire de la porteria rival i fer el 2 a 0 amb un gran gol. Sentenciaria el partit el Molins al 43, amb un nou gol de Júlia Torregrosa, en una acció on va tornar a demostrar la seva capacitat de rematada. Un partit que va ser igualat al seu inici es solucionava en els últims 10 minuts de la primera part. El Riudoms ja no va poder reaccionar.

La pluja va fer relliscar les jugadores constantment // Jose Polo

La pluja va fer relliscar les jugadores constantment // Jose Polo

El Molins va guanyar perquè va ser físicament superior amb jugadores com Karen Serrano, que des del seu lateral dret no va parar de pujar la banda, la central Lorena Carmona, més forta i ràpida que les davanteres rivals o la davantera Júlia, que a més de marcar va demostrar tenir una gran força. També van ser intel·ligents. Helena Siles va saber adaptar-se a les circumstàncies del terreny de joc i va explotar la seva velocitat i Adriana Luque, la capitana, va saber portar el temps del partit des del mig centre.

Va ser una victòria còmode que Berta Caraltó va arrodonir al minut 68 amb el 4 a 0. Feia minuts que el Riudoms no donava senyals de vida. Com la de la pluja, la intensitat del joc del Molins va anar baixant durant els últims minuts, sense ganes de fer més mal a un rival que només va plantar cara durant els primers minuts. Farà falta veure el resultat entre el Clamp Clar i el Pubilla Casas. Si empaten, el Molins serà líder. Com deia el míster a Viu Molins de Rei, les opcions “són màximes” aquest any.

Escolta l’entrevista amb l’entrenador, Carlos Tregón

Recomanacions personalitzades