Un equip dels Estats Units visita el Municipal Josep Raich

El passat dilluns 24 de novembre el Municipal Josep Raich va ser l’escenari d’un partit entre l’amateur femení del club i un equip universitari de Carolina del Sud. L’endemà es van entrenar a les instal·lacions del club amb tècnics de la casa.

Les jugadores nort-americanes amb Joan Garcia i Alberto Martínez // https://cfmolinsderei.wordpress.com

Les jugadores nord-americanes amb Joan Garcia i Alberto Martínez // cfmolinsderei.wordpress.com

Gràcies a la Donosti Cup, torneig estiuenc en el qual participa el Molins de Rei CF des de fa unes edicions, un conjunt nord-americà de futbol femení va poder realitzar un stage de vuit dies a Barcelona. El Molins de Rei CF va aprofitar la seva estada a terres catalanes per jugar un partit contra elles i va permetre a les jugadores entrenar-se al Municipal Josep Raich sota ordres de tècnics molinencs.

El partit entre el conjunt de Carolina del Sud i el primer equip femení del Molins de Rei CF va acabar amb un simbòlic 3 a 1. Una profitosa experiència pel propi club molinenc i per les jugadores nord-americanes, que van poder comprovar en primera persona com s’entén el futbol al nostre país.

Recomanacions personalitzades