Molins de Rei compta amb sis punts de recollida d’aliments pel Gran Recapte

Els dies 28 i 29 de novembre té lloc la sisena edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Molins de Rei compta amb sis punts de recollida. Caprabo, Condis i Mercadona són els supermercats col·laboradors d’aquesta iniciativa al municipi.

Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa i precarietat alimentària a Catalunya. El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics organitzada pel Banc d’Aliments per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

Durant el divendres 28 i el dissabte 29 de novembre es podrà col·laborar a sis punts de recollida als supermercats Caprabo, Condis i Mercadona de Molins de Rei entregant a la sortida aliments com oli, llet, llegums i conserves de carn i peix, els més necessaris per als bancs d’aliments segons l’organització.

Tot i que en un inici va costar trobar voluntaris, finalment totes les places necessàries per fer possible aquesta iniciativa han estat cobertes a Molins de Rei. Els sis establiments participants són el Mercadona del passeig del Terraplè, els supermercats Condis de la plaça de l’Ajuntament, del carrer Esperanto, del carrer Sant Isidre i de l’avinguda Barcelona i el Caprabo de la plaça del Mercat.

Segons el Banc d’Aliments de Catalunya, la fita per aquesta sisena edició és superar els tres milions de quilos d’aliments aconseguits l’any passat. Per fer-ho, comptaran amb la col·laboració de 20.000 voluntaris a 2.000 punts de recollida d’arreu de Catalunya.

Amb tots els aliments rebuts, a partir del dia 29 de novembre un equip de voluntaris participarà en les tasques de classificació dels aliments en una gran nau del Prat de Llobregat. Al final, la major part dels aliments provinents dels punts de recollida quedaran perfectament emmagatzemats, llestos per a ser distribuïts immediatament a les entitats beneficiàries i per tant a les persones necessitades.

Recomanacions personalitzades