El Bernat el Ferrer guanya el concurs d’idees del Dia de l’Emprenedor

Estudiants del Bernat el Ferrer han estat els guanyadors del Concurs d’Idees Innovadores de la 10a edició del Dia de l’Emprenedor gràcies a un projecte anomenat iSound, que serveix per fer trucades i escoltar música al cotxe. 

Imatge del Dia de l'emprenedor // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge del Dia de l’emprenedor // Ajuntament de Molins de Rei

140 alumnes d’instituts de Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Molins de Rei han participat en la desena edició del Dia de l’Emprenedor, celebrada el passat 20 de novembre. Durant tot el dia s’han fet activitats de diferents tipus per promoure l’emprenedoria entre els més joves.

Una d’aquestes activitats ha estat el Concurs d’Idees Innovadores on el projecte iSound d’un grup d’estudiants de l’institut Bernat el Ferrer ha resultat guanyador. Es tracta d’un dispositiu controlat per veu que s’instal·la al cotxe per poder realitzar trucades i escoltar música a través d’Spotify.

Segons el jurat, format per un representant del Generalitat de Catalunya, un de la Diputació de Barcelona i un de la Jove Cambra, es tracta d’un producte innovador que aposta per la seguretat viària en un sector de futur. El premi ha estat dotat amb 500 euros.

 

 

Recomanacions personalitzades