El CFS Molins 99 guanya i convenç contra el Reus

CFS Molins 99 8-3 Bratar Mare Molas Reus CFS. Contundent victòria dels entrenats per Jorge Rubio, clarament dominadors del partit. Rubén García fa quatre gols en una brillant actuació individual. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Rubén García, a la dreta de la imatge, no s'imaginava fer 4 gols // Jose Polo

Rubén García, a la dreta de la imatge, no s’imaginava fer 4 gols // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 va guanyar al Bratar Mare Molas Reus Club Futbol Sala com ho feia altres temporades quan estava en categories inferiors: amb contundència i sense deixar marge al rival, que només va tenir esperances durant un tram de la primera part. Els homes de Jorge Rubio no només van guanyar, sinó que també van convèncer davant la seva parròquia, a la qual li va regalar un festival de gols. Un 8 a 3 esperançador.

El Molins tenia les baixes dels dos porters, Alfonso Zambrano i Victor Sammartín i el porter del Sènior “B”, Jordi Riera, va superar els nervis inicials per fer una actuació correcte i mostrar que té un joc de peus fantàstic. Els seus companys van fer que tingués una tarda tranquil·la. Això sí, posats a destacar una actuació individual, cosa sovint injusta en un esport d’equip, un nom ressalta sobre la resta: Rubén García. Dissabte capità, García va fer 4 gols quan és un jugador que destaca més per la seva intel·ligència tàctica i la seva intensitat que per la seva capacitat golejadora. Una tarda que segurament recordarà durant molt de temps.

Els molinencs van sortir a la pista a per totes i van superar al rival des del principi. García va fer l’1 a 0 a la sortida d’un servei de cantonada. Dani Ramos va desmarcar-se amb astúcia per rebre sol davant del porter i fer el 2 a 0 i, sense temps perquè el rival reaccionés, Ramon Correa va fer el 3 a 0 després de combinar de forma magnífica amb Àlex Sánchez Ajo, que no només marca gols, sinó que fa millors als seus companys. El partit acabava de començar i el resultat ja era molt favorable. 

El CFS Molins 99 durant un temps mort // Jose Polo

El CFS Molins 99 durant un temps mort // Jose Polo

Després del 3 a 0 el CFS Molins 99 va baixar el nivell i, coneixent l’exigència que gasta Jorge Rubio, segur que aquest detall no li va agradar gens. El Molins va donar-li vida a un Reus que, de la mà d’Anderson Luis Muller, es va fer amb el control. Una falta directa amb certa mala sort pel porter molinenc va servir per fer l’1 a 3 i, el 2 a 3, va arribar en una jugada on Patrick va mostrar més intensitat que la defensa. Alguns fantasmes es van aparèixer a la Sínia però Àlex Sánchez Ajo els va esfumar abans de la mitja part. El 10 molinenc la va controlar d’esquenes, es va girar utilitzant el cos i la perícia i va veure el forat per fer el 4 a 2. Una jugada de pivot que va portar la calma entre l’afició molinenca.

A la represa Rubén García va sortir amb ganes de solucionar el partit per la via ràpida i així evitar repetir errors passats. Primer va aprofitar una gran passada per fer el 5 a 2 a porta buida i després va trenar una magnífica jugada col·lectiva per fer el 6 a 2. Ell va començar la jugada a la seva àrea i ell la va culminar a la rival. El partit es va acabar aquí. El Reus es va posar de cinc sense convenciment i el Molins va estar encertat en defensa. El capità, en el 7 a 2, i David García, en el 8 a 2, van aprofitar la falta de porter a l’arc rival per posar més avantatge a l’electrònic. El 8 a 3 només va servir per maquillar el marcador final. Victòria rodona del Molins 99.

Recomanacions personalitzades