Només un projecte es presenta al 5è Certamen Millorem Molins de la CUP

Els Pastorets de Molins de Rei guanyen el Millorem Molins, el certamen on la CUP cedeix part de les retribucions dels seus regidors a entitats del municipi. Només es presenta un projecte i el partit decideix donar 1.000 euros a l’ADF Puigmadrona-Olorda. 

Els responsables del Cau i la Cuquera, guanyadors de l'any passat // Jose Polo

Els responsables del Cau i la Cuquera, guanyadors de l’any passat // Jose Polo

Escassa participació en el cinquè Certamen Millorem Molins, la iniciativa on les entitats del municipi presenten projectes i la CUP cedeix part del sous dels seus regidor per tal d’ajudar a portar-los a terme. Només un projecte, presentat pels Pastorets de Molins de Rei, s’ha presentat i la CUP ha decidit donar-li el primer premi, dotat amb 1.250 euros. Amb aquests diners, els Pastorets realitzaran un documental dels 120 anys d’història de la seva entitat que permetrà conèixer l’evolució d’un dels projectes associatius més veterans de Molins de Rei.

Després de declarar el segon premi desert, la CUP ha decidit fer una donació de 1.000 euros a l’ADF Puigmadrona-Olorda i ajudar d’aquesta manera al seu projecte Un euro, un metre, per Collserola que vol suplir les retallades de la Generalitat de Catalunya i seguir tenint cura dels boscos de Collserola amb finançament popular. La neteja dels boscos era una de les 10 prioritats polítiques del programa polític de la CUP per aquesta legislatura.

Repensar el certamen

Després d’aquesta escassa participació, la CUP ha reconegut en un comunicat de premsa que “repensarà” el Millorem Molins per a futures edicions. L’objectiu seguirà sent “afavorir la participació i realització de projectes que ajudin a construir una vila millor”. El partit de l’esquerra independentista de Molins de Rei també ha deixat clar que “davant d’aquesta situació inèdita” mantindrà el compromís de “cedir part de les retribucions dels seus càrrecs electes a les entitats de la vila”. El Millorem Molins ha ajudat a construir projectes com el grup de teatre La Cuquera o el grup de criança Vincles en anteriors edicions.

Recomanacions personalitzades