Només un projecte es presenta al 5è Certamen Millorem Molins de la CUP

Els Pastorets de Molins de Rei guanyen el Millorem Molins, el certamen on la CUP cedeix part de les retribucions dels seus regidors a entitats del municipi. Només es presenta un projecte i el partit decideix donar 1.000 euros a l’ADF Puigmadrona-Olorda. 

Els responsables del Cau i la Cuquera, guanyadors de l'any passat // Jose Polo

Els responsables del Cau i la Cuquera, guanyadors de l’any passat // Jose Polo

Escassa participació en el cinquè Certamen Millorem Molins, la iniciativa on les entitats del municipi presenten projectes i la CUP cedeix part del sous dels seus regidor per tal d’ajudar a portar-los a terme. Només un projecte, presentat pels Pastorets de Molins de Rei, s’ha presentat i la CUP ha decidit donar-li el primer premi, dotat amb 1.250 euros. Amb aquests diners, els Pastorets realitzaran un documental dels 120 anys d’història de la seva entitat que permetrà conèixer l’evolució d’un dels projectes associatius més veterans de Molins de Rei.

Després de declarar el segon premi desert, la CUP ha decidit fer una donació de 1.000 euros a l’ADF Puigmadrona-Olorda i ajudar d’aquesta manera al seu projecte Un euro, un metre, per Collserola que vol suplir les retallades de la Generalitat de Catalunya i seguir tenint cura dels boscos de Collserola amb finançament popular. La neteja dels boscos era una de les 10 prioritats polítiques del programa polític de la CUP per aquesta legislatura.

Repensar el certamen

Després d’aquesta escassa participació, la CUP ha reconegut en un comunicat de premsa que “repensarà” el Millorem Molins per a futures edicions. L’objectiu seguirà sent “afavorir la participació i realització de projectes que ajudin a construir una vila millor”. El partit de l’esquerra independentista de Molins de Rei també ha deixat clar que “davant d’aquesta situació inèdita” mantindrà el compromís de “cedir part de les retribucions dels seus càrrecs electes a les entitats de la vila”. El Millorem Molins ha ajudat a construir projectes com el grup de teatre La Cuquera o el grup de criança Vincles en anteriors edicions.

 • CRubio

  Esto ya es de risa. La CUP, para hacerse los “pobrets” de que viven y trabajan por el amor al arte, convocan un certamen donde donan 1.000 euros al ganador, los Pastorets, que son los mismos que la CUP pero haciendo otro tipo de teatro con otro nombre.

  • pablo

   mare de deu no en tens ni idea de res

  • Pastorets de Molins de Rei

   120 anys d’història i resulta que “son los mismos de la cup”.
   Pastorets es una entitat que promou el teatre, la cohesió entre persones d’edats i procedències molt diverses, innovant en la tradició i oberta a tothom. I participen mes 100 persones i molta gent del poble, famílies, gent jove i gent gran en gaudeix cada any. Es el segon any que es presenten al concurs, igual que també reben ajuts de articulars, institucions i recursos humans que s’hi deixen la pell amb molta alegria.
   Felicitats i per molts anys més!
   I, siusplau, amb els vostres comentaris partidistes i sense fonaments, deixeu als Pastorets de banda. Gràcies.

 • dclosa

  Sin entrar en analizar el mediocre y decepcionante trabajo de la CUP-Molins en la presente legislatura 2011/2015 en la que simplemente se han limitado a medrear con brindis al sol y a calentar la silla en los plenos municipales y a limitarse a cobrar tan ricamente los 380 € por regidor y por pleno,
  Los ingresos aproximados en la legislatura :
  4 años x 4 regidores x 380 €/regidor x12 meses = 80.000 €
  Dineros que les anualmente el Ayuntamiento = 4 x 15.000 € = 60.000 €
  Dineros que les da la Junta Electoral (por voto) = 40.000 €
  Beneficio de carpas y birras, euskatabernas, Barrinas, etc. : 5.000 €
  TOTAL LEGISLATURA = 185.000 € ( 40 millones Ptas)
  todo ello dinero municipal, que nos sacan directamente en vena con los impuestos municipales , y lo más lastimoso de todo eso es que usen solo una parte para salario de sus regidores, en caso de que se lo merezcan, por el trabajo realizado, sino que de estos dineros, descontando el coste de las fotocopias con las que empapelan nuestras calles, se lo dan alegremente como “mordida” a la CUP-Catalunya, y luego, para disimular que son “antisitema” y los Guillermo Tell de Molins de Rei , a organizar concursos , que ellos les llaman culturales, y que quedan desiertos, que finalmente, tal como indica muy bien el comentarista CRubio , se reparten los 2.250 € entre sua amiguetes.
  La ciudadanía de Molins de Rei a lo largo de las dos legislaturas que llevan, ya les ha visto que pié calzan , La CUP-Molins con su oponente Podemos, deberá ponerse las pilas, trabajar y cambiar de imagen en mucho, si quiere en Molins de Rei sacar algo, aún capitalizando todo eso de la “independéncia” , Mi pronóstico para las próximas elecciones municipales es el siguiente : ERC 6 , CIU 4, CUP 3, ICV 3, PSC 2, PM 2 , PP 1

  • aleix

   PM qui és ?

   • dclosa

    PM és PM-agrupación de electores

    • Crubio

     Las cosas por su nombre. PM no es Puta Madre, es Podem Molins, Circulo de Podemos de Molins de Rei.

     • dclosa

      rubio : Te olvidas , Y esos de PM son de puta madre

 • Pauline

  No em sorprèn que només s’hagi presentat un projecte aquest any després de veure la tongada de l’any passat

 • Pingback: Miquel Monfort i Jordi Martí: “El documental de Pastorets és un petit homenatge a tota la gent que hi ha passat aquests 120 anys” | Viu Molins de Rei()