El filial del CFS Molins 99 aconsegueix el liderat

El sènior “B” del CFS Molins 99 s’ha col·locat líder de la seva categoria. Els entrenats per Josep Canals, amb un conjunt ideat per aportar jugadors al primer equip quan faci falta, responen molt bé a les expectatives. 

Equip del Sènior "B" a l'últim partit disputat // CFS Molins 99

Equip del Sènior “B” a l’últim partit disputat // CFS Molins 99

El primer equip del Club Futbol Sala Molins 99 està fent unes últimes temporades memorables però no tot el futbol sala de Molins de Rei acaba en els entrenats per Jorge Rubio. Després de l’última victòria a casa contra l’Alheña (7-5), el Sènior “B” de l’entitat molinenca s’ha col·locat líder de la seva categoria, el grup tercer de Segona Catalana. Amb 15 punts, el conjunt molinenc té dos punts d’avantatge respecte el segon classificat, la PB La Palma. Només han perdut un partit de sis i són l’equip més golejador de la categoria amb 28 gols a favor.

Anteriorment, el segon equip del CFS Molins 99 havia estat un equip dedicat als jugadors que, per un motiu o un altre, no tenien cabuda en el primer equip. Aquest any, amb el president Josep Canals com a entrenador, el projecte s’ha reformat i el Sènior “B” actua veritablement com un filial. El seu objectiu és, doncs, formar jugadors pel primer equip i, en cas que sigui necessari, cedir-ne a l’equip que competeix a Tercera Divisió Nacional. A més de complir amb aquests objectius, els resultats acompanyen a aquest grup de joves format al planter del Molins 99.

Recomanacions personalitzades