Sonia Matias: “Hem de tornar a creure en el projecte del Molins de Rei CF”

Sonia Matias és la nova coordinadora dels equips femenins del Molins de Rei Club de Futbol. La portuguesa, internacional pel seu país, era fins la temporada passada la capitana del RCD Espanyol. També va jugar al Saragossa.

Sonia Matias posant per Viu Molins de Rei // Jose Polo

Sonia Matias posant per Viu Molins de Rei // Jose Polo

La nova coordinadora rep als periodistes abans de l’inici dels entrenaments dels dos equips de femenins de futbol base que té actualment l’entitat.

Porta un mes treballant al Molins de Rei CF i reconeix que la pèrdua d’equips que ha patit el el club és “segurament” perquè no s’han fet “les coses bé”. Espera, però, tornar al nivell de l’any passat properament i per això assegura que “s’ha de creure” en el “projecte” i afirma que al Molins ara s’està “treballant molt bé”.

Valora molt positivament l’inici del primer equip, que juga els dissabtes a les 18:15 quan actua com a local i està situat en quarta posició del grup 1 de Primera Catalana. Volen pujar de categoria després de molts anys de buscar l’ascens.

A més, Matias assegura que el futbol femení en general passa per un “bon moment”.

Recomanacions personalitzades