Noelia Caballero es proclama campiona d’Espanya d’halterofília sub 15

La molinenca aconsegueix la victòria sub 15 i el subcampionat sub 17 en la categoria de 63 kilos. La molinenca aspirava a aconseguir la victòria en les dues competicions. 

Noelia Caballero després de la competició // CH Molins de Rei

Noelia Caballero després de la competició // CH Molins de Rei

Sense fer la seva millor competició, Noelia Caballero ha aconseguit proclamar-se campiona d’Espanya d’halterofília sub 15 i subcampiona sub 17 en categoria de 63 kilos.

La molinenca, de només 15 anys, aspirava a aconseguir la victòria en les dues categories però finalment la basca Susana Dávila, un any més gran que Caballero, s’ha emportat el triomf en sub 17.

Caballero ha fallat en el seu primer intent, just al principi, i això l’ha marcat per la resta de la competició. A més, la molinenca arrossega problemes físics a l’espatlla i el genoll i, per circumstàncies acadèmiques, no ha pogut preparar aquesta cita tan bé com li hauria agradat.

Era en la segona competició on Caballero ha utilitzat una variable tècnica en la seva arrancada. Tot i aconseguir un campionat d’Espanya, la membre del Club Halterofília Molins de Rei no ha quedat del tot satisfeta d’aquests resultats.

Recomanacions personalitzades