L’atletisme de Molins de Rei comença una temporada amb expectatives altes

La secció d’atletisme de l’AEM ha crescut respecte la temporada passada. Amb les noves incorporacions esperen millorar també els resultats. 

L'equip de l'AEM al primer croos de la temporada // Jose Polo

L’equip de l’AEM al primer croos de la temporada // AEM

Tot i no disposar d’un espai propi per entrenar, l’atletisme segueix creixent a Molins de Rei. La secció d’aquest esport de l’Associació Esportiva Molins de Rei ja compta amb 58 infants en la seva escola esportiva, que tracta amb nens i nenes fins l’edat de segon d’ESO. “Estem molt contents amb aquesta xifra”, explica el coordinador, Sergi Soler, en declaracions a Viu Molins de Rei. I és que gairebé han doblat en esportistes d’aquesta edat respecte al temporada passada. Les claus: “promoció a les escoles, la Milla de la Candelera i el casal d’estiu”, assegura Soler tot satisfet.

Durant les obres de la nova Zona Esportiva Ricard Ginebreda, on ells entrenaven fins ara en un terreny adjacent al camp de futbol, han passat a exercitar-se a l’Escola Josep Maria Madorell, que es troba a escassos metres. El grup de menors de 20 anys, que ja entrena a les pistes d’atletisme de Sant Feliu de Llobregat, compta amb 30 integrants. Amb aquells que es dediquen a les curses de muntanya, que superen la desena, la gran família de l’AEM gairebé arriba al centenar d’esportistes.

David Bofill fitxa pel Barça

L’atleta molinenc i fins la temporada passada de l’AEM, David Bofill, ha fitxat pel Futbol Club Barcelona, un dels clubs més importants de l’atletisme espanyol. Bofill portava a l’AEM des dels 8 anys però gràcies al seu nivell ha aconseguit cridar l’atenció del Barça.

Arriba Elena Casas

Una de les principals novetats de l’entitat és l’arribada de la prometedora velocista Elena Casas. Amb 16 anys promet donar moltes alegries a l’AEM en les proves de 100 i 200 metres i en el salt de llargada.

A més, aquest any es tenen moltes esperances en l’equip de juvenils, que arriben amb un bon nivell. D’altra banda, com que l’AEM és un club filial de l’Hospitalet hi ha esportistes amb possibilitats reals de participar en els Campionats d’Espanya. Això passarà d’aquí uns mesos, de moment, ja ha començat la temporada de cross, on després de sis proves hi ha possibilitat de classificar-se per la prestigiosa prova d’Elgoibar.

Recomanacions personalitzades