“Autumn Blood” és considerada la millor pel·lícula del Festival de Cine de Terror

El film “Autumn Blood” de Markus Blunder aconsegueix el premi a la millor pel·lícula i millor director a la 33ena edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

Imatge del film // Facebook Autum Blood

Imatge del film // Facebook Autumn Blood

Catorze pel·lícules entraven dins de la competició oficial del Festival de Cine de Terror. Algunes d’elles es van poder veure en les sessions dels dies laborables i altres en les populars 12 hores de terror, moment en el que es van donar a conèixer els premis als millors llargmetratges.

El film triomfador de la 33ena edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ha estat “Autumn Blood”, de Markus Blunder. El film narra la història d’un pare i dos fills orfes després de la mort de la mare en un poble on estan recelosos per vendettas de temps enrere amb la família i aprofiten per assaltar brutalment la filla gran quan ensopeguen amb ella sola i indefensa al bosc. Aquesta història s’ha fet amb el premi a la millor pel·lícula i també li ha valgut a Markus Blunder el premi al millor director.

L’únic premi que no atorga el jurat, el premi del públic, ha recaigut en “Let us prey” de Brian O’Malley. Va ser la primera de les pel·lícules que es van poder veure a les 12 hores del Festival de Cine de Terror, deixant una sensació de creure que no s’entén res del que està passant des del primer fotograma però posteriorment ho va lligant tot en un film carregat de sang i violència que va fer les delícies dels amants del “sang i fetge”.

Les interpretacions premiades pel jurat han estat les d’Ashley C Williams, considerada la millor actriu pel seu paper a “Julia”, on és l’autèntica protagonista d’una pel·lícula que és l’exponent del nou terror independent americà i on l’actriu premiada és maltractada, violada i donada per morta.

Per la seva banda, Chris Cleveland s’ha emportat el premi al millor actor per la seva interpretació a “Living Dark”, una pel·lícula de terror asfixiant rodada amb molts pocs mitjans i en espais gairebé sempre tancats, el que la converteix en especialment claustrofòbica.

El jurat que ha triat els guanyadors estava format per l’actor de cinema porno Nacho Vidal, l’actriu Marina Anna Eich, el fotògraf i cineasta Pep Bonet, la crítica de cinema Marta Armengou i el director de videoclips, curts i publicitat Miguel Ángel Font. A més dels premis citats anteriorment, el jurat ha atorgat mencions especials a David Hunt per la direcció de “Living Dark” i a Alexandra Essoe per la seva interpretació a “Starry Eyes”.

Recomanacions personalitzades