Jordi Martin guanya el concurs de cartells de la Fira de la Candelera per quarta ocasió

Amb la seva creació 164a, Martin ha aconseguit fer-se amb el concurs de cartells de la propera edició de la Fira de la Candelera. És la quarta vegada que guanya el concurs. 

D'esquerra a dreta: Martin, Martí, Casals i Paz amb el cartell // Ajuntament de Molins de Rei

D’esquerra a dreta: Jordi Martin, Joaquim Martí, Joan Ramon Casals i Xavi Paz amb el cartell // Ajuntament de Molins de Rei

L’artista de Barberà del Vallès, Jordi Martin, ha aconseguit guanyar el concurs de cartells de la Fira de la Candelera, remunerat amb 1.400 euros, per quarta ocasió. La seva obra 164a ha estat l’escollida d’entre 44 per un jurat que segons Joaquim Martí (CiU), regidor de Fira, va “canviant cada any” i representa als “diversos sectors de la Fira”. 28 dels 44 cartells que es van presentar eren d’autors molinencs.

El cartell, que consta de tres elements: una pala, un bitxo i un metre, dibuixa el número 164 en referència a l’edició a la qual arribarà la Fira els propers 30, 31 i 1 de gener. “La gent associarà ràpidament la imatge a la Fira”, ha assegurat l’autor durant la roda de premsa de presentació d’un cartell que defineix com a “net”.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha assegurat que el cartell és “més important del què sembla” perquè és “la imatge de l’exterior de la Fira i, per extensió, la imatge exterior de Molins de Rei”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), assegura que el cartell “escenifica molt bé” la llarga tradició de la Candelera.

Recomanacions personalitzades