La Mesa de Seguiment de la Consulta a Molins de Rei celebra la normalitat de la jornada

La Mesa de Seguiment de la consulta del 9 de novembre a Molins de Rei destaca “l’ambient d’il·lusió que s’ha viscut” als dos instituts del municipi habilitats per votar i celebra que no s’hagi registrat cap incident. 8.506 persones han votat fins a les sis de la tarda.

Paperetes al Bernat el Ferrer // Jose Polo

Paperetes al Bernat el Ferrer // Jose Polo

La Mesa de Seguiment de la Consulta del 9 de novembre s’ha reunit aquest migdia després de conèixer les primeres dades de participació per fer un balanç de la jornada. Tots els seus membres han coincidit en destacar “la normalitat” registrada en els dos instituts habilitats per votar, el Bernat el Ferrer i el Lluís de Requesens.

A les sis de la tarda, ja són 8.506 persones les que han passat per les urnes de cartró. Més enllà de les xifres de participació, els integrants de l’espai de treball comú format per l’ANC, CiU, PSC, CUP, Esquerres per Molins de Rei i Iniciativa per Molins de Rei han subratllat “l’ambient d’il·lusió que es detectava entre els milers de participants”, celebrant que la jornada evolucioni sense cap incident registrat.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *