El jove molinenc Joan Albert Barrios es presenta al Consell Ciutadà de Podemos

Amb només 17 anys, Joan Albert Barrios ha decidit presentar candidatura al Consell Ciutadà de Podemos, màxim òrgan del partit que està revolucionant la política espanyola. 

joan albert barriosTot i la seva descarada joventut (17 anys), el molinenc Joan Albert Barrios ha presentat la seva candidatura a ser un dels 62 membres del Consell Ciutadà de Podemos, màxim òrgan del partit.

Barrios es presenta avalat pel cercle de Podemos Molins de Rei. El Consell Ciutadà és l’estructura encarregada de concretar les línies aprovades per l’Assamblea Ciutadana i estarà comandada pel secretari general, que segurament sigui el més que conegut Pablo Iglesias.

Les votacions començaran el proper dia 10 i alguns cercles de Podemos del Baix Llobregat ja han mostrat la seva simpatia cap al molinenc. Com a part d’aquest candidatura, Barrios ha el·laborat dos documents: un per explicar qui és i un segon on descriu les seves motivacions i propostes.

Recomanacions personalitzades