S’habiliten dos busos per pujar fins als instituts el 9 de novembre

Després d’aprovar-se la moció a favor del procés participatiu sobre la independència, l’Ajuntament habilita dos busos llançadora per facilitar el transport als instituts, únics punts de votació. El consistori envia una carta a tots els molinencs animant a participar i l’alcalde, Joan Ramon Casals, un correu electrònic encoratjant als funcionaris a fer de voluntaris. El cost de tot plegat és de 3.800 euros.

Molins de Rei ultima els preparatius de cara al procés participatiu sobre la independència de Catalunya del proper 9 de novembre. Donat que la situació dels dos instituts, únics punts de votació, no facilita la participació, durant el passat ple municipal del mes d’octubre CiU, CUP, Iniciativa i ERC van aprovar una moció demanant facilitats per tal de poder arribar al Bernat el Ferrer i al Lluís de Requesens. Després d’això, l’Ajuntament de Molins de Rei habilitarà dos busos llançadora -parades i recorregut al plànol- amb una freqüència de pas per les parades de 30 minuts. Seran completament gratuïts per a la ciutadania i seran pagats pel consistori.

Plànol amb les parades del bus especial // Ajuntament de Molins de Rei

Plànol amb les parades del bus especial // Ajuntament de Molins de Rei

D’altra banda, des d’Alcaldia s’han enviat cartes a tots els domicilis del municipi animant a la participació. En aquesta missiva s’inclou la papereta que s’utilitzarà el proper diumenge. A més, l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), ha enviat un correu electrònic, al qual ha tingut accés Viu Molins de Rei, encoratjant als treballadors municipals a fer de voluntaris. I és que l’Ajuntament estarà obert durant tot el dia com a centre d’informació i es necessiten voluntaris en aquest punt. El cost de totes les actuacions és de 3.800 euros segons fonts municipals.

Recomanacions personalitzades