S’habiliten dos busos per pujar fins als instituts el 9 de novembre

Després d’aprovar-se la moció a favor del procés participatiu sobre la independència, l’Ajuntament habilita dos busos llançadora per facilitar el transport als instituts, únics punts de votació. El consistori envia una carta a tots els molinencs animant a participar i l’alcalde, Joan Ramon Casals, un correu electrònic encoratjant als funcionaris a fer de voluntaris. El cost de tot plegat és de 3.800 euros.

Molins de Rei ultima els preparatius de cara al procés participatiu sobre la independència de Catalunya del proper 9 de novembre. Donat que la situació dels dos instituts, únics punts de votació, no facilita la participació, durant el passat ple municipal del mes d’octubre CiU, CUP, Iniciativa i ERC van aprovar una moció demanant facilitats per tal de poder arribar al Bernat el Ferrer i al Lluís de Requesens. Després d’això, l’Ajuntament de Molins de Rei habilitarà dos busos llançadora -parades i recorregut al plànol- amb una freqüència de pas per les parades de 30 minuts. Seran completament gratuïts per a la ciutadania i seran pagats pel consistori.

Plànol amb les parades del bus especial // Ajuntament de Molins de Rei

Plànol amb les parades del bus especial // Ajuntament de Molins de Rei

D’altra banda, des d’Alcaldia s’han enviat cartes a tots els domicilis del municipi animant a la participació. En aquesta missiva s’inclou la papereta que s’utilitzarà el proper diumenge. A més, l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), ha enviat un correu electrònic, al qual ha tingut accés Viu Molins de Rei, encoratjant als treballadors municipals a fer de voluntaris. I és que l’Ajuntament estarà obert durant tot el dia com a centre d’informació i es necessiten voluntaris en aquest punt. El cost de totes les actuacions és de 3.800 euros segons fonts municipals.

 • Yulca

  Jo no votaré… per tu.

  • Mirena

   Vosaltres sou la verdadera mafia, esteu controlats pel govern espanyol i per la gent que no vol que es voti. Menjeu el tarro als anarquistes dient-los que no votin, però valtros teniu el principal sistema montat controlat per forçes superiors… No sou anarquics, teniu un sistema que us gestiona i us obliga a fer, algusn de forma més innocent pero sens dubte…. Sou màfia

   • Yulca

    Controlades pel govern espanyol? Sí, de fet soc agent secret del CNI. Aquestes calumnies de rebaixes no fan res més que confirmar el baix nivell de tot plegat. Si dormiràs més tranquila repetint-te una vegada i un altre que tota la gent crítica són agents del govern espanyol, endavant. Fes-ho! Encaixa tranquila les peces del teu petit puzzle, un valium, i a gaudir dels somnis de llibertat amb estat inclos. El POUM va ser acusat de col·laboració amb el nazisme, ilegalitzat i perseguits els seus militants pel govern republicà del PCE-PSUC. No ens espantem de res. Parleu de democràcia però realment us fa urticaria la pràctica revolucionària. Diumenge votareu, gaudireu de la vostra catarsi de llibertat, i dilluns tornareu submises a la feina. Tant debó no sigui així, però l’indepentisme hiperventilat còrrer el risc de tornar-se en insuficiència respiratòria crònica. Bon profit.

    • sonia

     No cal tant rollo. Tens llibertat per anar a votar o no. Que penses que a totes les eleccions van a votar el 100 per cent del votans ? En la majoria no arriba al 55 i per no parlar de les eleccions eiropees. I mai he sentit qiue qui no vota es d”una opcio o un altra ni mai he sentit parlar que no son representatived

   • Yulca

    I a més… Per mi com si vols votar tots els dies! De fet n’hi ha que pensem que el veritable canvi està en el dia a dia, fent front a totes les dominacions que ens impedeixen autodeterminar-nos individual i col·lectivament. Però no et confonguis, aqui no s’ha dit res en contra de que la gent voti, en tot cas es posa en qüestió la possibilitat de facilitar un canvi real mitjançant perfomances com aquesta (o com les V i vies catalanes). Jo no tinc cap interés en impedir que vaigs a votar però tampoc renunciaré a contrarrestar l’ofensiva ideològica del sobiranisme de l’ANC i aquesta colla de botiflers. Una cosa no treu l’altra… Vosaltres, paladins de la democràcia, haurieu de tenir clar aquest aspecte. Però sembla que hi ha molt de discurs únic i seguidisme servil i poc d’esperit crític. Quan arribin les eleccions al congrés dels diputats i demanem l’abstenció… Llavors quina serà la mà oculta que mourà els nostres fils de titella?

    • sonia

     Has vist les paperetes ? Existeix la paraula NO. Fer seguidisme de qui ? De la mateixa forma que donas un discurs de seguidisme podria pensar qie fas el mateix que altres formacions politiques que no deixan votar ? Tens l’opcio de dir No i tens l’opcio de no anar .com en totes les eleccions inclos al congres de diputats per exemple que un 45 per cent no va any rera any

 • sonia

  Jo si votare per mi i per altres que no poden

 • Joan

  un vídeo on no s’atreveixen a donar la cara diu ben poc…

 • Pau

  A trencar l’estat espanyol i fer-los trontollar tot!! Canviem les regles!

 • dclosa

  I el cost del servei de Bus gratuit i de totes aquestes actuacions de 3.800 euros, qui ho paga ? , la ANC ? , CIU ? , la CUP , ERC?, 1/2 ICV? o com sempre a càrrec dels contribuients, sense consultar-los res?

  • dclosa

   Una demostració més de l’improvisació d’ultima
   hora , en contraposició a lo que s’omplen la boca continuament, i la manca de valentia del actual equip equip
   de govern municipal (CIU +PSC) amb no proposar
   a temps, locals próxims, de propietat municipal
   com l’Escola d’adults, La Sínia, La Federació, l’Alzina, i Centre Cívic
   de Bonet de la Gene. i obligar als avis a pujar les costes des de les
   parades de Bus fins a la porta dels instituts, i l’incapacitat de canviar el recorregut
   de forma extraordinaria porta a porta, és una demostració més dels
   despropòsits i de la manca de visió i de
   logística. L’acte de votació s’ha
   convertit amb un acte de classes,socials, de gent que han pogut util·litzar es seu cotxe particular, en contra de la
   ciutadania de Molins de Rei que no tenim cotxe.

 • Pingback: Molins de Rei es desperta alegre i participatiu el 9 de novembre | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joan Ramon Casals treu pit del “lideratge de Molins de Rei amb la independència” davant més de 400 persones | Viu Molins de Rei()