Les Esquerres pel Sí Sí es presenten a Molins de Rei

El secretari general de la Intersindical CSC, Carles Sastre, i el membre del secretariat nacional de l’ANC, Ignasi Termes, expliquen en què consisteix el moviment de les “Esquerres pel Sí Sí”, que tracta d’agrupar les persones d’esquerres i independentistes.

Ignasi Termes i Carles Sastre a l'Ateneu Mulei // Jose Polo

Ignasi Termes i Carles Sastre a l’Ateneu Mulei // Jose Polo

Les Esquerres pel Sí Sí van presentar-se a Molins de Rei amb un acte a l’Ateneu Mulei. El secretari general de la Intersindical CSC, Carles Sastre, va afirmar que aquest moviment té un doble objectiu: “incidir a favor de la independència en sectors de la societat que podien ser reacis” i, d’altra banda, tenir un “pols d’esquerres clar” de cara a un possible procés constituent amb l’objectiu de “discutir l’hegemonia ideològica a la dreta”. Sastre va afirmar que “fer un discurs d’esquerres és positiu per fer pedagogia sobre la independència entre la gent que no mira TV3″.

Per la seva banda, Ignasi Termes, molinenc i membre de del secretariat nacional de l’ANC, va explicar que aquesta entitat, “tot i no posicionar-se” en l’eix esquerra-dreta, vol que “hi hagi debat sobre el model de país”. Sobre el procés participatiu del proper 9 de novembre, Termes va assegurar que no era “la consulta que volien” però, tot i això, va fer una crida a la “participació”.

Recomanacions personalitzades