Enderroquen els antics vestidors de l’Atlètic Incresa

Amb l’inici de les obres de la segona fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, els antics vestidors de l’Atlètic Incresa han estat enderrocats. 

Les màquines enderroquen els antics vestidors de l'Atlètic Incresa // Jose Polo

Les màquines enderroquen els antics vestidors de l’Atlètic Incresa // Jose Polo

Més de 30 anys després de la seva construcció, els antics vestidors de l’Atlètic Incresa -abans CER Incresa o EFIM si es parlava de l’escola de futbol- ja són història de l’esport de Molins de Rei i, més profundament, del barri del Canal.

L’inici de les obres de la segona fase de la nova Zona Esportiva Ricard Ginebreda van començar el 3 de novembre de 2014 passades les onze del matí. Sota fines gotes de pluja que convidaven a la nostàlgia, les màquines van destruir els vestidors de la discòrdia que, pel seu mal estat, han generat tantes reivindicacions durant els últims anys.

Centenars de persones s’han format en unes instal·lacions que s’havien quedat completament desfasades però que, en el seu moment, van esdevenir un dels símbols de la passió pel futbol que es vivia, i de fet mai ha mort, al barri del Canal. Van ser construïdes per les mateixes mans d’alguns que, després, van gaudir de tota una vida esportiva en blanc-i-blau.

Els vestidors ja enderrocats // Xavi Paz

Els vestidors ja enderrocats // Xavi Paz

Més enllà del futbol, el Ricard Ginebreda va esdevenir un dels focus de vitalitat d’aquesta part de Molins de Rei. És per això que a la singular família de la Incresa existeix un sentiment agredolç al veure les runes. Ara els vestidors han passat a millor vida però els records i els sentiments que es van viure en el seu interior perduraran per sempre.

Recomanacions personalitzades