Els dos instituts, únics punts de votació del procés participatiu sobre la independència

El Lluís de Requesens i el Bernat el Ferrer són els dos únics punts de votació de la nova consulta sobre la independència del proper 9 de novembre. La seva localització, molt lluny del centre de Molins de Rei, no facilita la participació. 

El nou institut s'ha de construir al barri del Canal // blog.lluisderequesens.net

Una de les aules del Lluís de Requesens // blog.lluisderequesens.net

El procés participatiu sobre la independència de Catalunya del proper 9 de novembre tindrà els dos instituts públics de Molins de Rei com a únics punts de votació. Així doncs, tothom qui vulgui participar s’haurà de desplaçar al Lluís de Requesens o al Bernat el Ferrer. Els dos centres estan molt allunyats del centre del del municipi i això, sense cap mena de dubte, dificulta la participació, sobretot a les persones amb problemes de mobilitat. Alguns partits favorables a la consulta ja han demanat que hi hagin més punts de votació, de la mateixa manera que els col·lectius de l’esquerra independentista de Molins de Rei.

“Els pobles més perjudicats són els d’una població mitjana i amb els instituts a les les afores”, explica Ignasi Termes, molinenc membre del Secretariat Nacional de l’ANC, qui està copsant la reacció dels municipis i ciutats a la decisió del govern de la Generalitat que dicta que els instituts siguin els únics punts de votació. Termes diu que indrets com Olot estan en la mateixa situació que Molins de Rei i assumeix que això “pot perjudicar” la participació. Per saber a quin dels dos instituts s’ha d’anar a votar cal adreçar-se a la web de la Generalitat.

Recomanacions personalitzades

  4 comments for “Els dos instituts, únics punts de votació del procés participatiu sobre la independència

  1. sonia
    03/11/2014 at 6:47

    Navas on governa la Cup amb mes de 6000 habitants l’unic lloc per votar el casal d’avis….no cal dir res mes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *