Detinguts “in fraganti” quan robaven en una casa del carrer Estefania de Requesens

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra aconsegueixen detenir dos individus quan intentaven robar en una casa del carrer Estefania de Requesens de Molins de Rei. 

La passada matinada de dissabte a diumenge dos lladres van ser detinguts “in fraganti” quan intentaven robar en una casa situada al carrer Estefania de Requesens, a la part alta de Molins de Rei. Sobre les 2:30 hores les forces de l’ordre van rebre la trucada d’una menor de 16 anys que es trobava a l’interior del domicili. La menor va alertar-se al escoltar sorolls sospitosos al domicili.

Ràpidament, la Policia Local de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra, que van actuar de forma coordinada, van arribar al lloc dels fets. Van sorprendre als dos lladres a l’interior de la casa i van procedir a la seva detenció. Els delinqüents tenien domicili a Barcelona i Premià de Mar respectivament.

Recomanacions personalitzades