El Molins de Rei CF es presenta davant la seva afició

La jornada de presentació va aplegar al Josep Raich tots els integrants del club en una tarda on es va retre homenatge als nouvinguts. Fotografies oficials, salutacions des de l’escenari, parlaments i petards van conformar un acte festiu i familiar.

Un dels equips desfila cap a la presentació // David Guerrero

Un dels equips desfila cap a la presentació // David Guerrero

El dia 24 d’octubre estava senyalat a l’agenda del Molins de Rei CF com aquell en què jugadors i jugadores, entrenadors i directius es trobarien sobre la gespa del Municipal Josep Raich i es presentarien davant la seva afició, majoritàriament familiars dels integrants del club molinenc. Així doncs, la tarda va començar amb les tradicionals fotografies de cadascun dels equips que integren l’entitat i va continuar amb la presentació individual dels futbolistes de totes les plantilles. Amb més de 300 jugadors, xifra molt similar a la de fa un any, el president molinenc opina que està molt a prop de la màxima que pot absorbir el club: “Gairebé no podem créixer més per què les instal·lacions que tenim no ens ho permeten”, sentenciava Jordi Caraltó en declaracions a Viu Molins de Rei.

Es dos sèniors del club van tenir una presència destacada sobre la gespa. Tant el primer equip masculí com el femení tenen en la present temporada un objectiu clar i, a hores d’ara, factible: l’ascens. Ambdues plantilles han protagonitzat bones arrancades de lliga que els permeten pensar en el millor dels finals de curs, tot i que són conscients de la dificultat de mantenir el ritme de victòries. “L’any passat també vam començar molt bé però vam fallar al final de la temporada contra equips de la part baixa de la taula”, recordava Andreu Margarit, capità del sènior masculí. La jugadora de l’entitat, Karen, feia una reflexió semblant: “Hem de seguir treballant si volem aconseguir alguna cosa”, constatava.

L’acte va acollir un dels moments més significatius en el moment què els més grans van fer un passadís als nouvinguts, nens de l’any 2010 que es vesteixen per primer col de curt a les categories inferiors del club molinenc. “Els donem un fort aplaudiment per què ells són el futur del Molins de Rei”, d’aquesta manera eren presentats a tots els assistents al municipal. Finalment i després dels parlaments que la directiva i l’alcaldia van voler adreçar a la família molinenca la presentació es va cloure amb una gran fotografia de tots els jugadors, jugadores i tècnics i focs artificials que van donar per iniciada una nova i il·lusionant temporada.

Instantània de tots els equips del Molins de Rei CF temporada 2014-2015 // David Guerrero

Instantània de tots els equips del Molins de Rei CF temporada 2014-2015 // David Guerrero

Recomanacions personalitzades