Marcos Ruiz participarà al Campionat d’Europa d’halterofília júnior

El molinenc viatjarà a Xipre per participar en la màxima competició europea de la seva categoria. Noelia Caballero supera sis records de Catalunya a la Copa de la Reina i guanya la Lliga Catalana.

Marcos Ruiz després d'una de les últimes competicions // CH Molins de Rei

Marcos Ruiz després d’una de les últimes competicions // CH Molins de Rei

L’aixecador molinenc Marcos Ruiz participarà entre els propers 21 i 29 de novembre en el Campionat d’Europa d’halterofília júnior, que es disputarà a Xipre. Serà la segona competició internacional del membre del Club Halterofília Molins de Rei, després de la recent participació al Campionat de la Unió Europea.

En aquesta competició, on només hi prenen part esportistes de països de la Unió Europea, Ruiz va aconseguir una meritòria cinquena posició en la classificació general de la seva categoria amb unes marques de 140kg en arrancada i 165kg en dos temps. Ruiz està en plena forma. Fa poc també va aconseguir un nou record de Catalunya de la categoria durant la seva participació a la Copa Catalana.

Noelia Caballero continua amb pas ferm

Ara serà Marcos Ruiz qui formarà part d’un Campionat d’Europa però, fa uns mesos, era Noelia Caballero qui s’aconseguia classificar per una competició d’aquestes característiques. La jove molinenca continua endavant amb la seva formació i recentment va aconseguir la victòria a la Lliga Catalana sub 15 i sub 17. A més, va aconseguir batre sis records de Catalunya en categoria de 69 kg a la passada Copa de la Reina, on va participar acompanyada de la també esportista molinenca Marta Brichs.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Marcos Ruiz participarà al Campionat d’Europa d’halterofília júnior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *