Les segones jugades castiguen al Molins de Rei CF i brinden el liderat al Torrelles

Molins de Rei CF 1-3 UE Torrelles. Un Torrelles més efectiu de cara a porta s’emporta els tres punts i la primera posició del Josep Raich. El Molins va rebre dos gols calcats, produïts en segones jugades, i pateix la primera derrota de la temporada.  

Carles Capella i Joan Torelló en el llançament d'una falta // Jose Polo

Carles Capella i Joan Torelló en el llançament d’una falta // Jose Polo

Dolorosa derrota del Molins de Rei Club de Futbol contra la Unió Esportiva Torrelles en un duel on estava en joc el liderat del grup vuitè de Tercera Catalana. S’enfrontaven els dos equips capdavanters de la categoria fins al moment i els homes de Joan Garcia van ser víctimes de la falta d’encert en un d’aquells aspectes del joc que a vegades passen desapercebuts: les segones jugades. Els torrellencs van fer dos dels tres gols guanyant dues pilotes aparentment sense perill que, després d’un o més rebots, s’enverinaven. Els molinencs hauran de millorar en aquest aspecte on la concentració, la col·locació i l’agressivitat són vitals.

No va ser un mal partit el del Molins. Els locals mantenien possessions llargues i circulaven la pilota amb cert criteri fins a arribar a tres quarts de camp. És aquí on faltaven idees i s’encallaven davant la teranyina teixida pel Torrelles, còmode amb un 4-2-3-1 rocós i difícil de superar. No va ser el partit dels homes que desequilibren en aquest sector. Els Carles Capella, “Chufo” o Arnau Carrió, aquest últim incorporat al descans, no van estar afortunats. Tampoc els passadors com Joan Torelló, Quim Oyón o Jordi Ganduxer, amb minuts a la segona part, van tenir el seu dia en atac. Tot i això, els molinencs van tenir ocasions suficients per guanyar o, com a mínim, empatar, però tampoc va haver-hi sort en la definició. El Torrelles va ser més efectiu, que no superior, i per això es va emportar els tres punts del Municipal Josep Raich.

El Molins va ser millor en el primer quart d’hora. Dominadors de la possessió, superaven bé la primera línia de pressió del Torrelles. Els visitants es veien obligats a replegar-se, renunciant a la pilota. A foc lent, la màquina s’anava esgranant i tot feia pensar que seria el Molins qui trobaria primer la sort del gol. No va ser així. Els visitants van superar aquests primers minuts complicats i, després de veure com els anul·laven un gol per fora de joc, van trobar-li el punt al partit. El matx anava convertint-se en travat, amb moltes interrupcions. El Torrelles anava posant mines en el centre del camp, sense importar si s’havia de ser brusc en alguna acció, i aquestes impedien que el Molins seguís carburant.

Sobre el minut 38, en una acció a pilota aturada, la pissarra de Pedro Milla va funcionar. El Torrelles va treure ràpid una falta lateral buscant la línia de fons i agafant el Molins a contrapeu, despistat. La centrada, a la qual cap defensa va arribar a temps de taponar, va ser ben rebutjada en un principi però, en la segona jugada, Sergi Seres apareixia tot sol per afusellar Ferran de Palol (0-1). Els visitants, que havien anat de menys a més, trobaven el premi del gol. Així es va acabar una primera part on el Torrelles va tenir el mèrit de saber portar el partit cap al seu terreny.

"Chufo" en un instant de la primera part // Jose Polo

“Chufo” en un instant de la primera part // Jose Polo

A l’inici de la segona, Carles Capella va tenir l’empat a les seves botes en dues ocasions: la primera va creuar massa la pilota quan estava tot sol davant del porter Nicolás Cuba i la segona va trobar-se amb el pal en un llançament de falta marca de la casa. Mala sort. Van passar els minuts sense gaires ocasions. I és que al Molins li costava generar. Jordi Ganduxer va entrar per Quim Oyón per aportar dinamisme al centre del camp però no va ser suficient. A falta d’un quart d’hora l’empat va arribar a la sortida d’un servei de cantonada. Àlex Agudo, desmarcat al segon pal, es va treure una bona rematada amb la cama dreta per posar l’empat i donar esperances a l’afició molinenca, que no va acabar d’omplir el camp en una cita tan important (1-1).

Jugadors de la UE Torrelles perdent temps a la segona part // Jose Polo

Jugadors de la UE Torrelles perdent temps a la segona part // Jose Polo

Amb la tranquil·litat de l’empat s’esperava que el Molins anés a més per intentar emportar-se els tres punts però el Torrelles no es va desfer i va tornar a controlar l’atac molinenc. Una pilotada llarga sense aparent perill va acabar decidint el partit. La defensa va tornar a rebutjar bé en primera instància però en el rebot el Torrelles va estar més encertat. La pilota va caure a les botes d’Eric Fernández que va fer pujar l’1 a 2 a l’electrònic. Aquest gol va fer-li molt de mal al Molins, que no es creia el que estava passant sobre el terreny de joc. En dues jugades aïllades, que aparentment no havien de generar perill, s’escapava el partit. No van tenir forces els quadribarrats per intentar la remuntada in extremis. A més, Timothy Erugo va sentenciar fent el tercer del Torrelles després d’aprofitar una passada de la mort en una jugada que començava amb un clar fora de joc (1-3).

S’acabava el partit i el Molins queia amb la sensació de no haver fet un mal paper, tot i que va faltar inspiració i encert en els metres finals. Van ser les segones jugades les que van decidir un enfrontament que es recordarà per ser la primera derrota de l’equip molinenc aquesta temporada després de 8 jornades. El Torrelles agafa així el liderat en solitari i ara haurà de suportar la pressió que comporta tenir aquesta condició. El Molins és ara quart, en un segon pla però a només tres punts del nou líder. 

Escolta l’entrevista després del partit amb l’entrenador Joan Garcia

Recomanacions personalitzades