Troben un home mort al polígon El Pla després d’un tiroteig al Papiol

Un home ha aparegut mort al voltant de les 9 de la nit al polígon El Pla, tot just davant la discoteca EiTwo. El cos ha estat trobat minuts després d’un tiroteig al club Infierno del Papiol. La víctima podria ser el membre d’una banda que aquesta mateixa tarda havia atracat amb armes de foc un establiment de Molins de Rei.

El cos de la víctima s'ha trobat tot just davant l'entrada de la discoteca Ei Two // David Guerrero

El cos de la víctima s’ha trobat tot just davant l’entrada de la discoteca Ei Two // David Guerrero

Passades les 9 de la nit un home ha estat trobat mort al costat d’un cotxe tot just al davant de la porta de la discoteca Ei Two, situada al carrer Miquel Torelló del polígon El Pla de Molins de Rei.

La història de com arriba el cadàver fins aquest punt és en certa manera rocambolesca i té relació amb diversos actes delictius produïts en un període de temps molt curt. Tot comença al voltant de les set de la tarda, quan dues persones encaputxades entren a l’establiment Animal Shopping del carrer Salvador Seguí. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, els atracadors anaven preparats amb armes de foc i tàsers (pistoles elèctriques) amb la intenció d’atracar l’establiment.

Posteriorment, aquests dos homes han fugit en direcció al Papiol, al prostíbul Infierno, molt proper a l’estació del municipi veí. Segons la versió d’un client que es trobava en aquell moment al local, els dos encaputxats s’han amagat prop de les vies del tren a l’espera de que sortís de l’interior del local un guàrdia civil que es troba a la reserva i que actualment és joier. Aquest home visita habitualment el local per vendre joies a les prostitutes, segons un altre dels clients del prostíbul. Quan l’ex guàrdia civil ha acabat de prendre una copa, ha sortit del local i s’ha pujat al seu cotxe, un Audi que es trobava a escassos 10 metres de l’entrada del club. És en aquell moment quan ha vist com s’apropaven els dos encaputxats directes a ell.

El prostíbul Infierno hores després del tiroteig, que s'ha produït a l'alçada del cotxe blanc a la fotografia // David Guerrero

El prostíbul Infierno hores després del tiroteig, que s’ha produït a l’alçada del cotxe blanc a la fotografia // David Guerrero

Segons la versió que ha donat el propi joier als Mossos d’Esquadra, s’ha sentit espantat davant la presència dels homes armats i ha tret una arma de foc que portava a sobre. Sense ni tant sols baixar la finestreta, ha disparat des de l’interior del vehicle dos trets com a mínim. Els vidres a la calçada hores després dels fets evidenciaven la seqüència del tiroteig. El joier surt il·lès d’aquest fet, mentre que els atracadors resulten ferits, com a mínim un d’ells.

La policia científica va estudiar el lloc on es va trobar el cos durant hores abans de l'aixecament del cadàver // David Guerrero

La policia científica va estudiar el lloc on es va trobar el cos durant hores abans de l’aixecament del cadàver // David Guerrero

Gairebé una hora després és quan apareix un cadàver a la porta de la discoteca Ei Two. Es tracta d’un jove de 21 anys de nacionalitat colombiana que vestia la samarreta del Barça. El primer en veure’l ha estat un dels propietaris de la discoteca, Miquel Casas, qui ha explicat a Viu Molins de Rei com ràpidament a trucat a la Guàrdia Urbana per avisar de que hi havia un home mort al carrer.

“Estava preparant una festa d’aniversari que havia de començar a dos quarts de 10 a la discoteca, he sortit per treure les tanques, he vist un bulto al terra, m’he apropat i m’he adonat que era un noi jove”, rememora Casas, que en un primer moment “pensava que era algú que estava fent esport i havia pres mal”. En un moment arribava un gran desplegament policial primer amb nombrosos efectius de la policia local i després amb Mossos d’Esquadra amb armilla antibales.

Totes aquestes peces del trencaclosques encara a hores d’ara els mossos tracten d’unir-les. La principal hipòtesis amb la que treballen és que l’home mort trobat a la porta de la discoteca és un dels atracadors ferits que ha estat abandonat pel seu company al morir dessagnat per les ferides de bala.

Un gran desplegament policial ha estat treballant durant unes hores al lloc dels fets. Passades les 12 de la nit la comissió judicial ha aixecat el cadàver i pocs minuts després la discoteca ha obert amb total normalitat. Només unes quantes serradures al lloc on ha aparegut el mort evidenciaven el fet, però una estona després de marxar les sirenes i treure el cordó policial, la discoteca ha obert amb total normalitat.

 • Anònim

  I què hi té a veure que porti una samarreta del Barça? Té cap rellevància? I l’expressió “venia de fer una copa” era adient en aquesta notícia? Perdoneu que trobi les formes una mica fora de lloc per un fet com el que ha succeït

  • Joan

   Totalment d’acord amb tu anònim. No tenen cap rigor periodístic aquesta gent de Viu Molins. També fa uns dies van escriure sobre un fet del qual vaig ser testimoni i el que narraven no tenia cap similitud amb el que havia passat. No contrasten les notícies, està clar. Escriuen el primer que els hi sembla. Això no és periodisme !

  • Anònim

   Sense oblidar que hi ha errors de gramàtica: “a l’espera de que”, “avisar de que”. I tot i havent modificat la notícia, queden expressions que van pel mateix camí que la notícia original: “satisfent el públic adolescent”, “totes aquestes peces del trencaclosques” etc.

   • Anónimo

    Son tots idéntics, incultura gramatical per part de l’anunciant i per igual la poli (mossos, urbans, civils….) que demanin la jubilació!!! I deixin pas a la resta

 • tolaieitwo

  Que tolai

  • Anónimo

   Para flipar, ya me imagino al Casas… Jajajajaja

 • toni

  La informaciò mai sobra, cuanta mes informació millor. Seguiu així nois, m’agradeu molt

 • Pingback: Detinguda una persona en relació al mort trobat davant de l’EiTwo | Viu Molins de Rei()

 • Gerard

  Sempre hi ha gent que té de criticar tot el que fan els altres, ( Enveja, aborriment, profeció frustrada o simplement uns torra cullons i etc).
  David G. i Jose P. Gràcies per la feina que feu d’explicar les coses i qui no l’hi agradi que no s’ho mirí.
  De totes maneras m’agradaria saber si els dos “profecionals” del tema (Anònim i Joan), escriuen en algun lloc, més que res per veura què feu i apendra de vosaltres.

  • dclosa

   Capdevila : Ciertamente, importan más los contenidos que las ortografías , parece claro que las noticias de morbo como estas y las del pederasta son duplicadamente repetidas e instantáneas en el medio, mientras que las noticias políticas, si las hay, son quincenales, y además censuran a sus comentaristas, seguramente debe ser por eso de la poll…. y la olla ….

   • Gerard Capdevila

    Ep, no hi tinc res a veure, ni faig aquestes faltes, de moment.
    No em poseu pel mig, siusplau.
    Bon dia!

  • Marc

   Ets un incult de mena, Gerard. De debó, fa vergonya llegir el teu comentari per les faltes que fas, destroçant el nostre idioma. Es cert una cosa que escrius, no sabem a qué es dediquen anònim o Joan però com a mínim són molt més cults que tu. No val la pena seguir llegint ni aquestes notícies de periodista aficionat ni els teus comentaris.

 • dclosa

  ¿ Y quien puede asegurar que los encapuchados que atracaron la tienda de animales fuesen realmente , aquests dos homes que han fugit en direcció al Papiol, al prostíbul Infierno ?
  ¿ Qué más, además del 23 F, y lo del Luis Roldan tenemos que esperar de la Guardia Civil española ? , ¿ No estaba ya extinguida en Catalunya? , ¿ No ganan suficiente retirándose a los 55 años que tengan que dedicarse a visitar habitualment el local per vendre joies a les prostitutes ? , ¿Todo ese personal puede , tan alegremente, ir armado ? ¿ Qué derecho tiene el guardia civil en disparar sólo por el hecho de ver como s’apropaven els dos encaputxats directes a ell.?

 • Pingback: L'ex guàrdia civil detingut per disparar l'home trobat mort al polígon El Pla queda en llibertat amb càrrecs | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Les notícies més llegides del 2014 a Viu Molins de Rei | Viu Molins de Rei()